Andílek na nervy

48%
Andílek na nervy
Čtrnáctiletá fashion bloggerka Viktorie si musí po smrti matky vybrat, zda žít v dětském domově nebo na malé vesnici s otcem, kterého nikdy neviděla. Venkovské prostředí na ni zpočátku působí jako zoo plné exotů, kteří jsou sice zajímavou náplní pro její blog, ale žít se s nimi nedá. Její otec navíc úspěšně vzdoruje všem pokusům o převýchovu a raději se věnuje své praxi zvěrolékaře a poklidnému popíjení s kamarády. Do rodinného souboje je postupně zatažena celá vesnice i sociální pracovnice, která hrozí násilným rozdělením nově vzniklé rodiny. A to právě ve chvíli, kdy Viktorie kromě vztahu k otci nachází i první lásku... (Indigo Film)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Občas se sám sebe ptám kam až může spadnout kvalita českého filmu. Občas se mi zda,že už jsme dávno pokořili i samotné dno a pak přijde tahle hrůza jenž nese název Andílek na nervy. Tahle neuvěřitelná hloupost plná pseudo celebrit je opravdová ohavnost v právem slova smyslu. Příběh je jedna velká příšernost a herci jsou příšerně toporní. Film jenž si nezaslouží místo v kinech natož tak v televizi.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
První polovina filmu je celkem obstojná, druhá polovina už opět americky trapná, usmíření.. Happyend. Kladně hodnotím výkon mladé herečký, která zahrála docela dobře rozmazlenou fiflenku i polepšenou mladou dívku. 60% s přivřenýma očima :)
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Nafrněná blondýnka Viktorie alá Paris Hilton v pubertě vychovávaná v luxusu se po smrti své matky nastěhuje k otci o kterém neměla ani tušení a který bydlí na vesnici. Jak tohle může dopadnout. Růžový život v konfrontaci s vesnickým buranstvým a obyčejností dá oběma pořádně zabrat. Podaří se jim však najít si cestičku k sobě? Zajímavý námět zpracovaný ryze počesku. Vše je bráno vážně a tak i humor skládající se převážně z hlášek je jen na odlehčení a uvolnění. Dospělý divák musí skřípat zuby nad chováním oné dívenky, neboť takového rozmazleného fracka aby jeden pohledal. Anna Kadeřávková ji ztvárnila úžasně a hlavně přesvědčivě. Příběh je napsán skromně a však z ohromným důrazem na odlišnost oné lidské nátury. Snímek v jistém smyslu vyznívá i jako pohádka i jako rodinný film. Několik věcí zdá se tu být nadnesené, ale bez toho by to asi ani nebylo ono. Na české poměry neobvyklý filmový počin, který se zachováním typického češství nevyznívá zrovna nejhůř.

Dodatečné informace

Původní název:
Andílek na nervy (více)
  • Česká republika Andílek na nervy
Premiéra v ČR:
18. 6. 2015
Distributor:
Indigo Film
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Andílek na nervy je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch