Babovřesky 3

32%
Babovřesky 3
Plakát traileru

Třetí díl letní komedie Zdeňka Trošky, který se opět odehrává na vesnici v jihočeském kraji a opět začíná tam, kde předchozí díl skončil. Horáčková vybíhá s ostatními místními drbnami na náves, aby zjistila, že do vsi přijíždí bývalá jeptiška Gloria, která kvůli místnímu faráři Šoustalovi vystoupila z řádu. Mezitím oznamují tři vnučky drben svým partnerům, že čekají miminko, a drbny začnou dělat mladíkům problémy, protože je mají za nemehla. Mladíci tak požádají o pomoc s ženami starostu Stehlíka, který dostává geniální nápad - poslat z dotací získaných od kontrolora Doda Horáčkovou a ostatní drbny na dovolenou k moři v naději, že se už nevrátí...




Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
0
Babovřesky klesly na samé dno filmového průmyslu. Něco tak zlého jsem dlouho neviděl. Vlastně bych měl dostat nějakou medaili za statečnost,protože jsem se na tu hrůzu dokázal dodívat. O vtipu nema smysl mluvit,protože ve filmu žadný nebyl. Byl to jen slepenec trapných scén a ještě horších hereckých výkonu. Nechápu jak se tohle někomu může líbit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
1
Tento díl nemá ani hlavu ani patu. Předchozí díly měli alespoň souvislý děj. Toto je plácání se na místě.. podle mě jen točili a točili a co se dalo dát do filmu, to tam střihač šoupnul. Musím upřímně říct, že jsem se v předchozích dílech alespoň párkrát zasmál té nejstarší bábě, v tomto díle už ničemu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Do třetice všeho dobrého. Ryze česká letní velmi jednoduchá vesnická komedie o seniorkách dohánějící hlavně starostu k šílenství se nese ve stejném duchu jako ty předchozí. Češství z toho opět vyvěrá plným proudem a dává najevo své nedozírné klima. Lidový humor, místy myslím zcela zbytečně přesahující do sitkomu, si na nic nehraje a snaží se pobavit svoji typickou českou náturou a neochvějností. I přes značnou kritiku nevidím na snímku nic špatného. Na čistý český humor se tu vlivem absencí tohoto žánru a velkého přílivu zahraničních komedií zapomnělo a tak díky alespoň Zdeňku Troškovi za snahu a vůli tak učinit. Aspoň někdo když už nikdo.

Dodatečné informace

Původní název:
Babovřesky 3 (více)
  • Česká republika Babovřesky 3
Premiéra v ČR:
22. 1. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Babovřesky 3 je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Babovřesky 3


Podobné


Powered byJustWatch