Flash

75%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
V mých očích obrovské překvapení,které mi doslova vyrazilo dech. Čekal jsem nějakou pubertální záležitost okořeněnou o prvky komiksu jako tomu bylo ve Smallville ,ale to jsem se vážně spletl. The Flash je kvalitní komiksový seriál se sympatickým hrdinou a povedenou akci.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Příjemné guilty pleasure. Vypnout mozek, pustit jako podkres a jen se bavit. Greg Berlanti je obrovská televizní osobnost a tenhle seriál je příjemné překvapení, které potěší nejen puberťáky. Skvělý casting, dobré scénáře a pomrkávání na diváky v každém díle. Moc baví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Mnou oblíbený seriál a poctivě sledován.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
5.5
Bohužel, po první sérii vzdávám. Má to dobré herce, celkem i řemeslo, ale když porovnám s Arrowem, kde jsem vydržel až do 4. série, protože jsem měl chuť jít dál, tady jí nemám. Výhradu mám převážně s délkou, protože 23 epizod série nemůže utáhnout a nebýt tam pár skvělých postav, asi bych to ani nevydržel do konce. Hlavně prvních pár epizod se vždy objeví nový záporák, něco provede, Flash ho jde zastavit, a pak v dalším díle repete. Zároveň je tu ale něco, jako hlavní příběh, kdy Flash hledá pravdu ze svého dětství, ale pořádný posun je až hodně za půlkou seriálu. Nehledě na chemii postav, kdy Barryho láska k vysněné Iris nejen, že není opětována (schválně), ale ani chemie tam vůbec není žádná, takže fakt ne. Já mu spíš fandil, aby to s ní vzdal a šel radši třeba za Felicity (z Arrowa), kde by si lépe rozuměli. A to jsem ani nezmínil ty otřesné triky, které to sráží o další stupínek dolů (hlavně v kontrastu s vážnou tváří, jak je příběh předhazován). Plus k tomu připočíst ten nadbytečný patos všude kolem a v každém díle a máte bezmyšlenkovitý výplach, který asi nějak funguje, ale já se raději kouknu někde jinde.
Matli
Matli
8 300 bodů
10
Po prvním díle spokojenost, uvidíme dál. Každopádně DC Comics pěkně šlape Marvelu na paty. Agents of SHIELD jsou sice lepší, ale Flash si běží pro pořádnou pochvalu.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
6
Zatím jsem viděl pilotní díl, a mohu si dovolit říci, že mě mile překvapil. Bojím se však jedné věci, že to bude honění za něčím neznámým do nekonečna jako to je v Arrow, to jsem přestal sledovat po první sérii...bohužel...no uvidíme.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 175 bodů
8.5
Jo jo DC prostě ty seriály umí... Velmi povedený, seriál nejen pro puberťáky, sleduje se to velmi dobře, vizual je povedeny,postavy příjemné až na výjimku, ale zase můj osobní názor... Jinak velmi koukatelne, a povedené, hlavní hrdina sympaťák i zápletky jsou velmi dobré
skylark13
skylark13
2 084 bodů
8
Začátek dobrý, prostředek nuda, ale poslední třetina a zvlášť finále prostě parádní
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
7.5
CW se za dobu její existence podařila jedna věc: Vzít to, co WB vytvořila a udělat z toho jedno velký klišé. Smallville, Supernatural, stačí vybrat. Snaží se být jako WB, být moderním odkazem WB, jestli však tohle znamená vzít ta největší seriálová klišé a dochutit je ultratrapnými rádoby procítěnými scénami, tak to si ráda odpustím. Ještě štěstí, že se alespoň Flash po pár dílech alespoň trochu rozjel!
Nykrous
1 107 bodů
5
První, druhá série super a pak to šlo jen dolů. U 5. série jsem si dal snad půl roku pauzu. Chování a rozhodování dost postav je hrozně nesympatické, většina postav má vývoj jen v první epizodě, ve které se objeví a pak se už nijak neposunou. V hodně epizodách se i zdá, že se posunou, ale v dalším díle jsou zase na začátku. Seriál se příliš snaží rozdělit úspěchy každé postavě, takže každý díl se změní kdo tu situaci vyřeší, i když by to někdy ty postavy ani neměli šanci vyřešit a není to úkol pro ně. Každý díl má i stejnou osnovu a to tu, že narazí na záporáka, ten ze začátku vyhrává, pak se team musí nějak dostat přes ten zádrhel a vyřešit nějaký problém mezi sebou nebo se dostat přes svůj osobní problém, pokaždé tam někdo mrdne pep talk a to se taky střídá díl od dílu a pak hurá výhra. častokrát musí nějakou postavu úplně vyvést z charakteru aby tam vznikl ten vnitřní problém a byl důvod mu ten pep talk říct. Také když někdo něco dojebe tak se musí v tom dílu vykoupit. Vím, že v podobně laděných seriálech to je klasika, ale mně to tomu bere tu realističnost. Ty crossovery jsou potom pěkné osvěžení a vybírají dost zajímavé eventy, ale čím novější crossover to je, tím je v tom větší bordel a často to pak nedává smysl. Hlavní záporáci byli v prvních 3 seriích taky super a pak to šlo dolů, ale opravdu rapidně. Na druhou stranu je alespoň fajn vidět originy hodně záporáků a pár postav mi za tu dobu dost přirostlo k srdci (což je tak většinou když koukám na něco co má tolik epizod a jsem s těmi postavami takovou dobu). Chybí tomu i nějaké chvilky kde jsou hlavní charaktery jen tak spolu a neděje se nic moc a jen se ztvrzují jejich vztahy, protože když taková epizoda je tak tomu musí vždy přidat záporáka. Takových momentů tam je fakt málo, ale vždy mi to přišlo jako super osvěžení. Jinak seriál je koukatelný, má rychlé tempo a nikdy se u toho nějak extra nenudím, až tedy na team citizen linku, který mi tam přijde navíc. 60%