Flash

75%
Flash
Plakát traileru

Děj seriálu se točí kolem postavy policejního forenzního analytika Barryho Allena, který je při explozi urychlovače částic zasažen bleskem a probudí se z kómatu s nadpřirozenou schopností rychlého pohybu a regenerace. S pomocí vědce Harrisona Wellse a jeho kolegů začne jako maskovaný superhrdina Flash pomáhat chránit město Central City nejen před běžnými zločinci, ale také před jedinci, kteří začali po výbuchu urychlovače rovněž zjišťovat, že disponují nejrůznějšími nadlidskými schopnostmi...





Recenze: Flash

Kinobox.cz
80%

Pilot The Flash se velice povedl. Jako samostatný seriál o superhrdinovi i jako komiksová adaptace. Noví diváci si užijí dobrou akci s povedenými efekty a fanoušci Flashe navíc i mnoho odkazů na původní komiks.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
V mých očích obrovské překvapení,které mi doslova vyrazilo dech. Čekal jsem nějakou pubertální záležitost okořeněnou o prvky komiksu jako tomu bylo ve Smallville ,ale to jsem se vážně spletl. The Flash je kvalitní komiksový seriál se sympatickým hrdinou a povedenou akci.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Příjemné guilty pleasure. Vypnout mozek, pustit jako podkres a jen se bavit. Greg Berlanti je obrovská televizní osobnost a tenhle seriál je příjemné překvapení, které potěší nejen puberťáky. Skvělý casting, dobré scénáře a pomrkávání na diváky v každém díle. Moc baví.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Mnou oblíbený seriál a poctivě sledován.

Dodatečné informace

Původní název:
The Flash (více)
  • USA Flash
  • USA The Flash
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch