Žraločí tornádo 2

36%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6
Dvojka pokračuje tam,kde jednička udělala hlubokou stopu do světa filmu. Můžete očekávat podobnou kvalitu a samozřejmě i něco víc.Tvůrci se toho opravdu nebojí a i v tomto díle tomu pořádně šlapou na krk. Když už si říkám,že to nemůže být víc střelený,tak se tvůrci vytasí s další šíleností.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
3
Oceňuji hlavně to, že se Steve naučil pilotovat dopravní letadlo a vymyslel metodu zmrazení tornáda :D Jinak je to v podobném duchu, jako první díl, jen kromě závěru samotného méně žraloků, zato více klišé a cílených nesmyslů. Celkově.. Wau efekt zmizel, žádná přidaná hodnota. I když člověk ví do čeho jde a že se nic nesmí brát vážně, stejně jako to neberou vážně herci samotní.... ničeho navíc se nedočká. 30%
M3lios
M3lios
9 140 bodů
10
Potom ,čo som zistil ,že je aj dvojka som neváhal a pozrel som si ju. A neľutujem. Takúto vtákovinu som už dlho nevidel :D Myslel som si ,že to bude úplne nudné ,ale zábava akoby neprestávala ani po záverečných titulkoch. Proste ďalší "super-hrozný" film ,ktorý za niečo stojí. Za pobavenie dávam 5*
Matli
Matli
8 300 bodů
0
U žádnýho filmu jsem neřekl tolikrát ''Ach, bože''. Stupidita na eNtou. To, že vzduchem lítaj žraloci a že tam jsou strašný efekty bych ještě bral, ale to co tam ty neherci předvádějí, to je zoufalost, režie a scénář - nemám slov. A ještě chudinku Taru takto zprznit, proč? Proč to natočili? 2% (za Kelly Osbourne)
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Je vtipný koukat na to rozdílný hodnocení, ano je to béčkovej možná céčkovej film, ale jako komedie to slouží naprosto úžasně a přesně o tohle těm lidem v Asylumu jde, fakt jim nejde o to, aby na tom vydělali, vědí že točí sračku a prostě jí natočí tak, aby se lidi mohli zasmát, což se u mě teda povedlo. Scéna s motorovkou, ten zpomalenej záběr, já chcípal smíchy :D Je to hrozná sračka, ale je to sračka, která je vtipná a nenudíte se ani chvíli, uteče hrozně rychle a je to prostě boží. Hrozně moc nereálný, poslední scéna v tornádu je taky hrozně libová, mě se to fakt líbilo.
Toren
Toren
5 155 bodů
2
Velká škoda, že dvojka nemá takový tah na branku, jak její předchůdce. Fóry s bombou a již trademarková motorovka ale furt baví.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
The Asylum ví,co na jedničce tolik táhlo....byla to zhovadilost biblických rozměrů a tady je toho 2x více
Marchikt
Marchikt
1 585 bodů
2
Slabší jak první díl, ale pořád si drží stanovenou kvalitu, tedy kvalitu pitné vody v Ugandě. Bohužel v Ugandě žádná pitná voda není. Poslední 20minutovka opět legendární a nadupaná super hláškami. Motorovka je už symbolem a její prodlužovací se lišta je super cool. Hádám, že do příště se budu muset zdunit stejně jako tvůrci, abych dostatečně ocenil kvality Sharknada.