MY 2

53%
MY 2
Plakát traileru
Ema utíká od rodiny, opouští manžela, touží po změně. Ukryje se na místě, kde jí nikdo nebude hledat – u svého kadeřníka, homosexuála Tonyho, kterého sama zná jen málo. Zpočátku dva cizí lidé, spojení hysterickým pokusem uniknout z pasti rodinných vztahů, se postupně sbližují a pomáhají jeden druhému překonat vnitřní i vnější překážky svých životů. Jejich osvobozující přátelství se postupně mění v téměř milostný vztah, který sice nemůže dojít fyzického naplnění, přesto je intenzivní. Osvobození se tak velmi snadno může změnit v nové pouto, nový pokus o útěk, nové hledání. Milostný příběh ztracené dívky, gay kadeřníka a jejich snahy uniknout pasti vlastní touhy někomu patřit. Lovestory pro 21. století. (České filmové centrum)



avenis
avenis
8 056 bodů
2
S tím, že homosexualita je už považována za něco úplně normálního, sice nikdy souhlasit nebudu, ale tito lidé mi v podstatě nevadí, pokud se normálně chovají. Myslím tím, že svou orientaci nevystavují na odiv v bizarním průvodu Prague Pride... Tento film v podstatě do homosexuálního světa vrhne komplikovanou heterosexuálku, která velmi brzo pozbyde jakýchkoliv sympatií. Za všechno si může sama. A její pitomé nápady neberou konce. Na konci filmu mi z ní bylo fyzicky nevolno. (11.2.2022)
harry456
harry456
2 437 bodů
0
Bude to asi tím, že nemám rád české filmy, ale na toto se nedalo dívat. Děj vůbec neplyne, připadalo mi, že ho sleduji min. 3 hodiny a neustále jsem se koukal na hodinky...
dancemusic2012
466 bodů
7
Hezký, český film o hledání lásky, o komplikovaných vztazích atd. Zábavný Ondřej Nosálek.

Dodatečné informace

Původní název:
Us2 (více)
  • MY 2
  • Česká republika Us2
Premiéra v ČR:
20. 11. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+