WTF

46%

Komentáře a recenze 4

Dle relevance
Č
55%

Bez nich to dře a my můžeme tak akorát rezignovaně čekat na další nepřetržitý řetězec výplodů protagonistovy fantazie za doprovodu především báječné písně Hanka Williamse III. „Rebel Within“. Nejspíš pro mne zůstane záhadou, proč místo planých pokusů o (ne)smysluplnost nevybylo místo na ještě víc epizodek.

F
30%

Příběh je to vyloženě strašný a realizovaný velmi špatně. Je celkem jedno, co všechno z toho je inspirováno Rémiho skutečným životem, nefunguje to totiž na žádné jiné úrovni než jako obligátní výplň sloužící k propojení té zhruba půhodiny krátkých videí do nějakého uceleného tvaru.

T
30%

Nechápu úplně rozhodnutí distributora film přinést českým divákům. Snímek se místním divákům bude jevit trapnější, než ve skutečnosti je. Obsahuje totiž nespočet ryze francouzských narážek a vtipů, které bez souvislostí prostě nejsme schopni (nebo alespoň já) pochopit.

F
20%

Přestože má WTF jen něco přes 80 minut, je téměř k nepřežití. Na jeho úplném konci je pak konečně asi 10 souvislých minut vtipných scének, z nichž valnou většinu, ne-li všechny, můžete vidět na Gallardově YouTube kanálu zdarma.