Annabelle

51%

Komentáře a recenze 46

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Neočekával jsem nic extra a proto nejsem ani příliš zklamaný. Annabelle nejvíce chybí řemeslnost Jamese Wana,který je přece jen v budování napětí a atmosféry lepší než nějaký Leonetti. Tahle panenka mne na první pokus moc neokouzlila,ale dám jí ještě jednu šanci v letošním pokračování.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tak už se točí spin-offy i k horrorům. Leonetti rozhodně není Wan a na Anabelle jde až moc vidět, že byla spíchnuta hodně horkou jehlou. Vizuál si rejža pohlídal, ale cit pro lekačky a napětí od mistra neokoukal. Zívačka.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Annabelle je řemeslná sázka na jistotu, a přestože má své mouchy fanoušky žánru jistě uspokojí. Tvůrci operují s motivem zvonkohry z původního horroru a dokonce míchají i některé motivy z jejich další veleúspěšné série Insidious. Při pohledu na recenze se Annabelle staví do velmi špatného světla předchozího V zajetí démonů, protože objektivně nedosahuje jeho kvalit. Inu, nedosahuje, protože je to jiný film. V zajetí démonů bude pokračovat v roce 2016 skutečně děsivým příběhem o poltergeistovi z Enfieldu a na režijní sesli se vrátí James Wan.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Nemá to úplně stejnou mrazivou atmosféru jako obě V zajetí démonů..... Ale asi jenom tak o 20% procent menší. Jinak další fajnový horror který na mně hrozně fungoval. A chci víc Alfre Woodard!
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Celkem koukatelný film.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
3
V podstatě přesný opak toho, co bylo V zajetí démonů. Annabelle je horor bez inteligence, bez nápadů i schopnosti vygradovat scénu. Samotná panenka je ve filmu de facto úplně zbytečná (což je asi největší podraz) a vše je tak doslovné, že kdo něco v tomhle filmu nepochopí, může si bez problémů zažádat o občanku Forresta Gumpa. Nejhorší ale je ta neschopnost nějak budovat scénu. Když už se počtvrté otevřely dveře od výtahu, nešlo se nesmát. Takových momentů je ve filmu bohužel až příliš. Ale zase se musí nechat, že málokdy se horor přetaví v tak čistou komedii.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Spíše nastavovaná kaše, než prvotřídní horor ''navazující'' na V zajetí démonů. Dějově o ničem a lekačky taky nic extra. Je fakt, že asi u dvou scén jsem měl mrazivej pocit, takže alespoň něco. 47%
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Ukrutná nuda, lekačky moc nefungují, a to nejen lekačky a s přibývající stopáží ukrutná nuda, ve které se téměř děje pořád to samo, takže nic. Ztráta času.
cjmafia
4 387 bodů
2
Přesně jak jsem očekával, ony už trailery mě nechávaly naprosto chladným. Film postrádá atmosféru, nemá žádné infarktové scény a nenabídne nám nic nového, co by jsme už v tomto žánru neviděli. Za zmínku stojí snad jen docela povedená hudba. Tenhle horor zkušeného diváka nechá chladným, bohužel dnešní teen generace bude nadšena, takže si myslím, že se s touhle pro mě nezajímavou panenkou ještě setkáme :-(
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
5.5
Horší než v Zajetí démonů, ale zas v rámci žánru ne uplně špatné...Jen hraní na city v podobě terorizování krásné, mladé a "sladké" rodinky mi tam tak uplně nesedělo, možná by se s tématem dalo vyhrát víc...