Annabelle

51%
Annabelle

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)




Recenze: Annabelle

Kinobox.cz
30%

Je mi to ohromně líto především proto, že právě Wan znovunastartoval hororový žánr jako něco, co může být inteligentní, dobře natočené a současně opravdu děsivé. Annabelle bohužel není ani jedno z toho.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Neočekával jsem nic extra a proto nejsem ani příliš zklamaný. Annabelle nejvíce chybí řemeslnost Jamese Wana,který je přece jen v budování napětí a atmosféry lepší než nějaký Leonetti. Tahle panenka mne na první pokus moc neokouzlila,ale dám jí ještě jednu šanci v letošním pokračování.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Tak už se točí spin-offy i k horrorům. Leonetti rozhodně není Wan a na Anabelle jde až moc vidět, že byla spíchnuta hodně horkou jehlou. Vizuál si rejža pohlídal, ale cit pro lekačky a napětí od mistra neokoukal. Zívačka.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Annabelle je řemeslná sázka na jistotu, a přestože má své mouchy fanoušky žánru jistě uspokojí. Tvůrci operují s motivem zvonkohry z původního horroru a dokonce míchají i některé motivy z jejich další veleúspěšné série Insidious. Při pohledu na recenze se Annabelle staví do velmi špatného světla předchozího V zajetí démonů, protože objektivně nedosahuje jeho kvalit. Inu, nedosahuje, protože je to jiný film. V zajetí démonů bude pokračovat v roce 2016 skutečně děsivým příběhem o poltergeistovi z Enfieldu a na režijní sesli se vrátí James Wan.


Dodatečné informace

Původní název:
Annabelle (více)
  • USA Annabelle
Premiéra v ČR:
9. 10. 2014
Země původu:
USA
Rozpočet:
6,5 mil. USD
Tržby:
257,05 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Annabelle je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Annabelle


Podobné


Powered byJustWatch