Hitman: Agent 47

55%
Hitman: Agent 47
Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (CinemArt)



Recenze: Hitman: Agent 47

Kinobox.cz
40%

Pokud bylo záměrem vytvořit stominutovou koláž absurdních videoherních cutscén, tak se to skoro povedlo. Ale cutscény se většinou dají přeskočit.


Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4
Když už má přijít remake nějakého snímku,tak bych čekal,že přijde aspoň s něčím inovativním,ale zde se to nestalo. Rupert Friend není jako 47 špatný,ale Timothy Olyphant byl přece jen o chlup lepší. Pro fandy herní série se ve snímku nachází spousta narážek,ale to je pro normálního diváka nepodstatné. Akční scény jsou příliš bez nápadu a milionkrát viděné v jiných filmech. Kameraman občas vykouzlí zajímavou momentku,ale to je tak vše.
Pete69
Pete69
29 372 bodů
6.5
celkem slušná akční podívaná. Když si člověk poskládá střípky děje, je v něm spousta věcí totožných s Terminátorem. Herci se extra nepředvedli a není tam z tohoto pohledu na co koukat ( možná si přijdou na své pánové, když je hlavní hrdnika v bílém tílku :D ). Film má slušný spád a vůbec mě neurazil.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
4
Marná sláva. Ve snaze Hitmana na základě známé videohry vylepšit a vyvarovat se minulých chyb vznikla podivnost velmi připomínající jinou filmovou a seriálovou postavu a tím je Kurýr. Rychlá akce střídající druhou, místy nepřehledný střih, tak jednoduchý děj, že je podiv, že tu vůbec nějaký je a to nejdůležitější, s danou hrou to má velmi pramálo společného. Nový představitel to svým vzhledem také nevytrhl. Předchozí měl tvář moc dětinskou, tento zase vypadá daleko více staře. Zdá se být postava nevděčná. Jako rychlý akční film je na dnešní dobu příhodný, ale když jde o adaptaci videohry, přeci by se toho měli tvůrci držet.


Dodatečné informace

Původní název:
Hitman: Agent 47 (více)
  • USA Hitman: Agent 47
Premiéra v ČR:
27. 8. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
81,97 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hitman: Agent 47 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hitman: Agent 47


Powered byJustWatch