The Punisher: Dirty Laundry

79%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
headhunter
headhunter
10 287 bodů
10
Moc pěkná záležitost. Ani sekunda nazmar, což se o některých celovečerácích, bohužel, říct nedá ;-) P.S. Tak kdy bude pokračování, o které si tímhle Thomáš řekl?!?
M3lios
M3lios
9 141 bodů
8
Ak je toto ten správny Punisher, o ktorom všetci skladajú serenády, aký je nedocenený, potom túto skupinu ľudí začínam chápať.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
8
Kéž by to přesvědčilo studio a natočili další díl, ve kterém to znovu rozjede Thomas Jane.
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
9.5
Thomas Jane perlí. Nabušenej krátkej film. Škoda, že nedostalo tvůrčí trio Phil Joanou - režie, Chad St. John - scénář a Thomas Jane - Punisher šanci ve větším protoru. Tenhle filmeček nemá chybu. Ron Perlman si svojí roli taky pěkně vychutnává.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Nerozbitná flaška Jacka, mnoho litrů krve, jedno dětské trauma a ne zas tak moc vysloužilí ranař. Vcelku povedené.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Lepší než celý film dohromady! Věta " flašku Jacka" to všechno rozjede a brutalita a temnota se od té doby jen zvyšuje. Začátek byl až moc vysvětlovaný a celé to pomalu odcípalo ( na to že to má 10 minut ) Ale jak říkám. Druhá půlka stojí za to a rozhodně nedělá ostudu film. Právě naopak. Film nestál za moc, je dobře že natočili alespoň tohle dobře.
Pendergastt
Pendergastt
2 371 bodů
8
Konečně Punisher jak má být, brutální a nekompromisní. Tímto stylem měl následovat celovečerní film který by navázal na Kata z roku 2004 a posunul ho blíže původnímu záměru komiksů. Bohužel, nestalo se tak, místo toho ale přišel velice dobrý seriál...
Pegas1632
Pegas1632
299 bodů
9.5
Vynikající desetiminutovka. Má to všechno co to má mít a ještě něco navíc. Rozhodně přesně takový Punisher, jakého máme z komixu rádi :). Prosím prosím, natočte takhle kvalitní celovečerák a slibuju že na něj do kina půjdu minimálně 2x :) Opravdu jediné co se dá vytknout je to, že toho není víc :)