Bella a Sebastián

72%
Bella a Sebastián
Plakát traileru

Příběh chlapce a jeho psa, který milují už čtyři generace, poprvé přichází na velké plátno jako dobrodružná podívaná v nádherných kulisách savojských Alp. Sebastián žije v horách u svého adoptivního dědečka a jednoho dne se tajně spřátelí s divokou fenkou Bellou, velkým horským psem. Uprostřed polodivoké přírody na alpských svazích spolu zažívají nejedno dobrodružství, a brzy přijde čas na to největší z nich. To, které jim přinese svět dospělých v období 2. světové války. (Bontonfilm CZ)




Pete69
Pete69
29 372 bodů
7.5
Příběh malého sirotka a jeho přítele napůl zdivočelého psa. Příběh sirotka je divákovi servírován s úctou, žádný tlak na city. Vše se dohrává za války ve Francouzských Alpách a oku film opravdu lahodí. Je to natočeno jednoduše, pěkně .. žádná zbytečná pozlátka. Takto by měl vypadat dobrodružný film pro děti i dospělé.
Petrson
Petrson
4 166 bodů
5.5
Postavy skáčou jak v nějaké pohádce z hor do údolí, tam a zase zpátky, dobíhají se nevysvětlitelně, přehled o prostoru kde je co, je pak nulový. Asi je potřeba se dívat na film jednoduchou dětskou optikou, kdy postavy nejsou nijak prokresleny a co se začne zajímavě rozvíjet zase hned skončí. Přesto hezké hory a klasická předloha zůstává klasickou předlohou.
  • kamera, výprava
  • dialogy, dramaturgie
fido68
fido68
1 453 bodů
8.5
Docelá povedený rodinný film.

Dodatečné informace

Původní název:
Belle et Sébastien (více)
  • Francie Bella a Sebastián
  • Francie Belle et Sébastien
Premiéra v ČR:
20. 2. 2014
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bella a Sebastián