Jen 17

66%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
6
Těžkost za lehkost.. Příjemné obsazení. 65%
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Hlavní představitelka je fakt hezká sakumprásk, ale jinak scénář tak nějak o ničem, nic, co by člověka překvapilo a celkově nic závratnýho. 38
memphistto
499 bodů
8
Klasika k dnešní době. Přesně tohle se děje častěji a častěji. Je zvláštní sledovat kam až můžou hezké holky klesnout. Pokud máš peníze můžeš mít každou... a bude hůř :)
dancemusic2012
466 bodů
7.5
Celkem slušný film o dívce, která se sama hledá, zkouší sex za peníze, což ji i pohltí a preferuje před normálním vztahem..
retos
90 bodů
6.5
Film sleduje osudy dospívajcící dívky (jak již český název napovídá 17leté) během jednoho roku. Přičemž hlavní tématem je její sexualita. Vyprávění je rozděleno na čtyři části podle ročních období. Každé období / část vypovídá o událostech, kterými si Isabelle prochází (v létě přožije svou první sexuální zkušenost, na podzim se živý jako luxusní prostitutka, v zimě se o jejích přivídělcích dozví rodina a na jaře prochází katarzí). Snímek je lehce dráždivý, a to hned v několika ohledech. Za prvé díky svému erotickému napětí (ale žádné explicitní sexuální scény nenajdete). Za druhé pro své kontroverzní téma - nezletilá dívka se živý jako prostitutka pro starší klienty. Reřisér se také jemně dotýká i dalších problématických témat jako nevěra (matky či jejího ,,oblíbeného" klienta), voyarského bratra, jenž sleduje svou sestru v choulostivějších sitaucích. A za třetí je film dráždivý ve vztahu poskytování informací či vodítek divákovi o motavacích hlavní hrndinky. Divák se neodozví žádné důvody, proč Isabelle dělá to, co dělá. Pochází z celkem dobře situované rodiny, nic jí nechybí, peníze nepotřebuje. Proč tedy dělá prostitutku? Proč nemůže navázat normální milostný vztah? Film nabízí mnoho otázek, ale bohužel již neposkytuje odpovědi (nebo jsem možná nedával pozor).