Barely Lethal

50%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
4
Tady se někdo díval na ´21 Jump Street´ nebo spíše na ´22 Jump Street´, který vznikl rok před tímto snímkem a napadlo ho vymyslet něco podobného pro děvčata. Starší diváci si jistě vzpomenou i na TV seriál ´21 Jump Street´ z 80. let pojednávající o mladých tajných policajtech na střední škole. Námět se přepracoval a překombinoval na dívčí aktérky a tak rovnoprávnosti bylo učiněno za dost. Věrohodnost? Naprosto nulová. Myšlenka příběhu vlastně ospravedlňuje život vražedkyně. Co jiného si myslet, když aspekt příběhu značí, že žití na střední škole mezi teenagery je mnohem složitější a snad i nebezpečnější. Herecká stránka je naprosto katastrofální. Ne že by Hailee Steinfeld neuměla hrát, ale tady svoji roli tedy rozhodně nezvládla. Tohle děvče má jako vážně mít duši vražedkyně? Vlastně byla chyba už v castingu. Humoru poskrovnu, několik málo akčních scén jakž takž povedené, jinak naivita ve velkém rozměru, ve kterém vyčnívá pouze Samuel L. Jackson. Ten snad už vezme taky všechno. Ale pravda, vidět Jessicu Albu v záporné roli nelze zase až tak často.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Fakt ne. Málo vtipné, málo akční. Hlavně je to většinu času nudná teenege romantika.
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Teen komedie, člověk od toho nemůže čekat nic převratného. klišé románek, kdy se holka zamiluje do krasavce a nakonec skončí s nej kámošem, který byl do ní zamilovaný celou dobu je skoro vždycky povinnost. malé holky vychované jako tajné vraždící agentky, je tak přehloupě vtipný, až se s tím člověk nakonec smíří. vedlejší románek který má nastarost Dove Cameron je naopak asi tou největší zábavou filmu.. což je škoda, když se jedná o vedlejší románek, který všeho všudy dostané prostor tak na 10 minut max. Samuel Jackson tam je snad jen jako kulisa která má přitáhnout diváky. Nic méně Hailee mám jako herečku a přijde mi že je dost podceňovaná.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
4
Obyčejná puberťárna, která nezklame. Když přijde akce, tak to ujde, vtipné momenty hodně zaostávají.
evana
evana
685 bodů
4.5
Ani Samuel L. Jackson tohle nezachrání. Film se dá přežít celkem bez újmy až do konce. Nápad a námět je celkem originální, ale bohužel nebyl využit tak, jak by dovoloval. Některé věci a chování postav jsou přemrštěné a jen kroutíte hlavou, že by se snad takhle někdo mohl chovat. Vtipy ani scénář moc nefungují. Průměrná teenage komedie.