Metallica: Through the Never

70%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Pro fanoušky Metly naprostá povinnost. Já sám jsem byl na Metallice dvakrát a letos to nejspíš završím na hattrick,protože kapela za ty léta neztratila ani trochu té divokosti a syrovosti,i když Trujillo tomu dal jiný rozměr. Skvělý koncertní záznam,který ani nepotřeboval žádnou filmovou vsuvku s Tripem.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
koncert metallicy obohateny o dejovy prvok. koncert je slusny (i vdaka faktu ze metallica tazi hudobne zo svojho zlateho obdobia prvych trashovych albumov) a spracovany neskutocne profesionalne (mozno az prilis a prichadza tak trocha o autenticitu), dejova linka nastastie nezabera prilis vela miesta a hlavne vyzera skvelo (par zaberov mi vyrazilo dych). ak ste nahodou nad metallicou zlomily tu povestnu "palicu" tak po tomto koncertnom filme mozno zmenite nazor...
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Metallicu uznávám, ale nikdy jsem je neposlouchal. A přesto jsem znal všechny songy, který tam hráli. Prostě je to klasika, kterou znají skoro všichni a ani o tom neví. Ze začátku to vypadalo zajímavě, i ten příběh daný do koncertu, ale pořád se to bralo jen jako koncert, protože příběh v tom moc roli nehrál. Musím uznat, že Mettalica má úžasnou schopnost vyplnit obří pódium, což by jiná kapela sotva dokázala. Hodně jim u toho pomohla naprosto úžasně sestavená choreografie pohybů na pódiu a vestavěných vychytávek, kterých tam bylo víc než dost. Jediné zklamání bylo z toho konce, když už tam ten příběh dali, tak ho mohli alespoň pořádně zakončit. Přišlo mi, jakoby to měli celé naplánované a konec prostě nedomysleli a už nevěděli jak ho zasadit do sledu písniček. Ve 3D to mohlo být boží, protože minispoiler: stavba a pád sochy nebo zničení pódia mohlo vypadat ještě epičtěji. Já jsem spokojenej, skvělej koncert s malým příběhem uvnitř. 80%
Linhi
Linhi
1 324 bodů
10
5 hvězd uz jen kvuli tomu ze zazněli vsechny pecky, ale sakra by mě zajímalo co bylo v tý tašce!
salisbury
salisbury
1 101 bodů
10
Metallica je sama o sobě kapelou, kterou není nutno nijak zvlášť představovat, takže už jen samotné působení kapely je natolik uchvacující, že zpracování tohoto muzikantského počinu s lehkou dějovou vsuvkou dělá z koncertního záznamu hudební dílo na velmi vysoké úrovni. Rád se na to podívám znova a zas.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
5
I když jsem fynynka této skupiny a byla jsem na nich v IMAX, kdybych na to nešla nic by se nestalo, protože tam byli záběry, které jsem už v minulosti viděla. Takže jsem mírně naštvaná.