Hříčky přírody

58%
Hříčky přírody

Vítejte v  městečku Dillford, jehož obyvatelé žili ještě před třemi dny poklidným a spořádaným životem: Upíři si užívali na vrcholu společenského žebříčku, zombie na jeho úplném dně a lidé se spokojili se středem. Když ale křehkou rovnováhu života v Dillfordu naruší mimozemská apokalypsa, s pohodou je konec.

Lidé, upíři i zombie se do sebe pustí hlava nehlava, přesto mají společný cíl – uniknout před mimozemskými vetřelci. Proto musí tři teenageři – člověk, upír a zombie – spojit síly a vymyslet, jak se zbavit nevítaných návštěvníků a vrátit život v tomhle “normálním” městečku zpátky do starých kolejí...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3.5
Samotný námět na film je to nejzábavnější na celém snímku. Škoda,že se tento nápad nepodařilo převést z papíru na plátna kin. Přece jen v těsnat do jednoho filmu upíry,zombie a ufony je velmi odvážný a neotřelý nápad. Když k tomu přihodíte Vanessu Hudgens,tak jsou očekávání ještě vyšší. Po shlédnutí pro mne z té výšky následoval okamžitý pád do reality. Všechno to znělo příliš dobře na to,aby to vyšlo. I přes veškeré zajímavé ingredience snímek spíše nudí a působí rozpačitě.

Dodatečné informace

Původní název:
Freaks of Nature (více)
  • USA Hříčky přírody
  • USA Freaks of Nature
  • USA The Kitchen Sink
Země původu:
USA
Tržby:
0,07 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Hříčky přírody je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch