Bláznivý exorcista

44%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Bláznivý exorcista je jak už název napovídá parodie na hororovou klasiku Vymítač ďábla s Leslie Nielsenem v hlavní roli. Bob Logan až příliš vsadil na kouzlo osobnosti Leslieho Nielsena a scénáři už nevěnoval tolik pozornost. Některé scény jsou opravdu geniální o tom žádná (příprava na vymýtání),ale spousta scén je ve výsledku naopak zcela nedotažená. Je to škoda,protože potenciál film určitě měl.
Fingon
16 886 bodů
4
Dvě hvězdičky, protože Exorcistu nemám rád a každá parodie na něj mi udělá velkou radost, ale i tak je to dost slabé.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
2
absolútna hovadina!!! linda blair musela byť riadne na dne keď začala parodovať samu seba! jedna hviezdička snaď len za to že tam hrá leslie. inak je to skutočne paródia pri ktorej sa nazasmejete!
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
4
Jedna z těch snaživých parodií z devadesátých let, které se inspirovaly genialitou ZAZ týmu, opravdu moc chtěly dosáhnout toho samého a zůstaly jen lacinou kopií. Sem tam ale Bláznivý exorcista dokáže přjít s fórkem, který by se ani v Bláznivých střelách/Žhavých výstřelech neztratil. Není jich moc, ale někdy tam ten nádech poctivé parodie probleskne. Škoda, že je to tak jednou za deset minut. O naprosto příšerném českém dabingu pak lepší pomlčet. Ten musel dávat dohromady někdo posledý démonem.