Nurse 3-D

49%
Nurse 3-D
Plakát traileru

Přes den je Abby Russell oddanou zdravotní sestrou, které by jste klidně svěřili vlastní život. Její skutečné poslání však začíná až v noci, kdy pomocí svých ženských zbraní láká nevěrné muže do pasti, aby se jim krutě pomstila. (oficiální text distributora)




headhunter
headhunter
10 287 bodů
8.5
Hrozně jsem se bavil a krom příjemného vizuálního vzezření, za to může hlavní (anti)hrdinka, která podala tak dokonale blbý (geniální) výkon, že musím hodnotit, tak jak hodnotím. Film navíc odsejpá, a i když zrovna ne tak moc, tak i tak netrpělivě čekám, co bude dál. "Mír ovocného sadu" (Pay da la Huerta) zahrála kurvisko k pomilování.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
1 800 hodnocení a já kouknu zrovna na tokovou blbost. Začnu plusy, který tu jsou tři. První je Katrina Bowden, která sice neumí tak skvěle hrát, ale je krásná a v tomhle filmu byla jediná, na kterou se dalo koukat. Druhý plus je to, že film nenudí, krátká stopáž uteče rychle a nakonec třetí plus je konečná řežba. Ono pár brutálních efektů je hezkých, ale to nestačí. I když tu byli pozitiva, tak je pro mě ten film strašně zbytečnej, Nic novýho nevymyslel a celý je to strašně béčkový. Paz de blabla je nechutná, odporná "herečka" která by snad nemohla hrát ani v pornu, obsadili snad tu nejhnusnější a nejhůř hrající herečku, kterou našli, pro ní by měli být filmy od Asylumu vrchol slávy. Celý film mě tam srala, jak její mluva, tak její ksicht a prostě všechno. Docela jsem se na film těšil, nečekal jsem nic božího, ale alespoň na ten průměr se to mohlo vyšplhat, bohužel to celé shazuje Paz. 50%
cjmafia
4 387 bodů
4
Masakr v nemocnici skvělý, ale to je asi tak vše. Jinak se jedná spíše o podprůměrný snímek z velice nesympatickou Paz de la Huerta. Pokud chtece kvalitnější snímek z tohoto prostředí šáhněte radši po American Mary. 4/10.

Dodatečné informace

Původní název:
Nurse 3-D (více)
  • USA Nurse 3-D
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění