V hlavě

82%
V hlavě
Jedenáctiletá Riley se právě přestěhovala s rodiči do San Francisca, kde její otec získal lepší práci. Ona se z toho ale neraduje, protože za sebou nechala všechny své kamarády a vzpomínky. Je ve věku, kdy ji ovládají zmatené emoce  – Radost, Smutek, Nechuť, Strach a Vztek. Ty žijí v Hlavním velitelství, řídícím centru Rileyiny mysli, odkud pomáhají dívce zvládat každodenní události. S přestěhováním do nového prostředí ale v Hlavním velitelství propuká zmatek a mezi jednotlivými emocemi vypukají neshody o to, jak se s tím vším vypořádat.



Recenze: V hlavě

Kinobox.cz
90%

V hlavě byl velmi ambiciózní projekt, který dopadl velmi dobře. Ale upletl si na sebe trochu bič tím, jak velice je ambiciózní, protože si dokážu představit, že by z něčeho takového mohl být film úžasnější než Věčný svit neposkvrněné mysli. A to, že je z toho "jen" rodinný film s vtípky a poučením, mi přijde jako trochu promarněná příležitost.


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Co na tomto animovaném snímku všichni vidí vůbec nechápu. Animace je sice úžasná a barevná,ale na tom se přece nedá založit celý snímek. Samotný nápad je originální a pohled do lidské hlavy baví,ale celkově mě to moc nebavilo a i přesto,že má film jen hodinu a půl,tak jsem se i nudil.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Další skvělý počin Pixaru. Po Nemovi a Dory je to další skvělý kousek. Nápad že malé postavičky řídí lidský mozek a perou se o moc a místo u ovládacího pultu každého člověka nadchne děti, ale i dospělé. I když je hlavní hrdinka malá holka, nic to nemění na tom, že jsem si to užil, jako každý jiný skvělý film. Chválím.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 283 bodů
8
Po nejhorším pixarovském předfilmu přichází naštěstí nejlepší Pixarovka za dlouhou dobu. Pořád to ale není návrat na vrchol. Dostavily se sice chytré "gagy", příběh je ale banální a pointa jasná od první minuty - dějově by to vlastně samo vydalo na lepší předfilm, jak je to jasné, jen je to "scénkami" roztaženo na celovečerní stopáž. Rozhodně tedy nic na úrovni Úžasňáků, Nema atd., kde byl celý film plnohodnotný a dospělý. Naštěstí ty scénky jsou povedené, takže u mě dobrý. 70 %


Dodatečné informace

Původní název:
Inside Out (více)
  • USA V hlavě
  • USA Inside Out
Premiéra v ČR:
23. 7. 2015
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
V hlavě je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce V hlavě


Podobné


Powered byJustWatch