Bláznivá dovolená v Evropě

66%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Kvalitou srovnatelné s Bláznivou dovolenou. Přesně takto si představuji Američany v Evropě. Clark Griswold přitahuje katastrofy a i v tomto evropském dobrodružství tomu nebude jinak. Během tohoto výletu navštíví spoustu krásných měst a všude způsobí poprask. Např. scéna s kruháčem je boží.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Mě se bláznivé dovolené líbí všechny a jsou celkem srovnatelné a vyvážené. Humorných až střeštěných scén je ve filmu plno. Nejsem příznivcem střeštěných komedií, ale tato rodinka mě vždy rozveslí, zejména pan Griswold, ten to vždy odnese s plnou parádou :)
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Jako oddechovka v pohodě. To střídání destinací bylo hodně fain a v každém státě by se dalo vybrat něco fakt zapamatovatelného (vede návštěva u příbuzných v Německu). Ale ta zápletka se zloději už bylo trošku přes.
martin2560
martin2560
618 bodů
7
Už v dětství jsme na to koukali s rodičema ,v podstatě jeden z prvních filmů co sem vtrhli krátce po revoluci.Tenkrát mě to bavilo,a baví mě to stále i po těch letech.Proste strestena rodinka na výletě po Evropě...a u toho kýbl srandy...
lord
lord
423 bodů
8
Je to druhý díl. A jak to bývá, druhý díl je většinou slabší. Slabší je však pouze o fous. Typický americký balík se svojí rodinou, který přijíždí poznávat krásy naší Evropy. Co může být lepší námět? To můžou překonat pouze cesty Simpsonů, kteří umí udělat podobný rozruch. Spojení evropských krás a národních stereotypů, to mě opravdu bavilo. Prostě milá komedie pro chladné večery..