One Direction 3D: This is Us

53%
One Direction 3D: This is Us
Plakát traileru

Hudební dokument o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction, který natočil Morgan Spurlock - tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me, zavede fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely nejen na koncertní pódia ale i do zákulisí.

 



harry456
harry456
2 437 bodů
6.5
Neposlouchám ani Biebera ani 1D, ale řekl jsem si, sakra, proč odsuzovat lidi jen kvůli jejich stylu a způsobu života? Vždyť jsou to obyčejní lidi, kteří mají prostě mladší publikum, které je má rádo. Čistě náhodou jsem na to šel se svou holkou do kina a sakra nic se nestalo. Byl to prostě obyčejný dokument o klucích, co se baví svojí "prací". A musím říct, že díky tomuhle dokumentu jsem si i nějaký ty písničky pustil a ono to není tak strašný jak všichni říkají.
Larrysbride
Larrysbride
2 072 bodů
7
Tahle britská pětice si život užívá s humorem a energií sobě vlastní - a takový je i tento snímek o klucích, kteří si svých rodin a fanoušků váží více než cokoli jiné a sebe berou jakkoli, jen ne příliš vážně. Filmařsky je dílko zvládnuté na jedničku - kamera i režie jsou výtečné, 3D efekty film poutavě zkrášlují a příběh svůj úkol splňuje. Ať už kapelu máte rádi nebo ne - méně jak 50% prostě dát nemůžete!
Percabeth
Percabeth
454 bodů
0
Nechápu, jak je vůbec to napadlo točit.

Dodatečné informace

Původní název:
One Direction: This Is Us (více)
  • Velká Británie One Direction 3D: This is Us
  • Velká Británie One Direction: This Is Us
Premiéra v ČR:
5. 9. 2013
Distributor:
Falcon
Země původu:
Velká Británie
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
68,5 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch