Grave Encounters 2

50%
Grave Encounters 2
Grave Encounters 2
Alex Wright je velkým fanouškem filmu Grave Encounters a je doslova posedlý snahou získat důkaz o tom, že události, které se ve filmu staly nejsou smyšlené. Proto se rozhodne s přáteli vydat do psychiatrické léčebny, ve které se původní účastníci filmu setkali s nepřestavitelným zlem. Jenže jeho posedlost ho může stát život a také životy jeho přátel. Skupina bude muset využít všech svých znalostí Grave Encounters, aby se z toho dostali.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
4
Found footage se vždy prezentuje na bázi skutečných událostí potvrzující se právě oním filmovým záznamem, ze kterých je sestříhán daný film. A nejinak je o i u snímku ´Grave Encounters´. Nikoho však ale ještě nenapadlo vytvořit něco, co by evokovalo zodpovědět otázku, jestli tomu tak skutečně je. Až do této chvíle. Viděli jsme děsivé události týmu lovců paranormálních jevů v opuštěné budově bývalé léčebny a později se objevil někdo, kdo se rozhodl se pokusit tomu přijít na kloub. A samozřejmě to také všechno natáčel a my můžeme vidět výsledek. Což o to, nápad je skvělý, něco by se z toho vytěžit také dalo. Ale chtělo by to zase nějaké nové nápady. Ty tady bohužel nejen nejsou, ale mnohé události i určité snímání kamerami bohužel tentokrát nějak postrádají logiku. A tak se jen v určité míře opakuje již prve vyřčené a divák se dostává do pozice, kdy se předem snaží odhadnout co se následně stane a pak už jen čeká, jestli tomu tak skutečně bude. Předchozí snímek měl sice nastavenou laťku hodně vysoko, ale když tohle volné pokračování postrádá alespoň v něčem nějakou originalitu a hlavně zajímavost, nedá se nic dělat, nezbývá nic jiného, než toto dílo bez rozpaků zavrhnout. Ne, zhmotnit dobrou tvůrčí myšlenku se tentokrát nepovedlo.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 209 bodů
8
A máme tu pokračování za mě úspěšného hororu.samozrejme druhý díl(a platí to u většiny druhých dílu)nedosahuje kvality 1.dilu,ale pořád se jedná o velmi dobře natočený film,u kterého se opravdu budete bát,dvojka přímo navazuje na jedničku,takže určitě je potřeba videt
Peter12
Peter12
810 bodů
5.5
Jednotka sa mi páčila,dvojka vobec.Kým som čakal keď sa tam bude niečo diať,tak som skoro zaspal.Pozerať sa na pubertiakou,ktorí si myslia že im patrí svet,veľmi mi tu vadili.Keby som pozeral teenagersku komédiu,tak začiatok by bol cool,ale na takýto horor dosť nevhodné.Neviem pochopiť prečo tvorcovia,stavili práve na toto.Čaro raz videného už bolo v jednotke,tu už nemalo čo prekvapiť.Ešte ten koniec bol docela dobrý.Jedine čo ma šoklo,keď začal žrať tých potkanov ale nič viac,lebo velká podoba s jednotkou.

Dodatečné informace

Původní název:
Grave Encounters 2 (více)
  • Kanada Grave Encounters 2
Země původu:
Kanada, USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Grave Encounters 2