Sils Maria

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
10
Vcelku složitý psychologický komorní snímek dějově založený na herečce středního věku, která dostala roli, nad kterou má určité pochybnosti, a tak musí překonat jak osobní, tak i profesní nejistotu. Doslova herecký koncert Juliette Binoche, které neméně zdatně sekunduje mladičká Kristen Stewart. Obě jsou úchvatné a jejich spojení dokonalé. Příběh vlivem konverzačního pojetí vyznívá jakoby byl napsaný spíše pro divadlo. O to víc ve filmové podobě vypadá úžasněji. V dané problematice je jemný, inteligentní a zábavný zároveň a tak zanechá velice hluboký dojem. Jedná se o film vyžadující 100% pozornost, jinak nemá smysl se na něco takového dívat.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8.5
Výborně natočený art film ze zákulisí herecké profese v civilizované, tedy Západní Evropě. Duo Juliete Binoche a kristen Stewart nemají chybu a i v epizodní roli Chloe Grace Moretz také nezklamala. Netvrdím, že to je film pro každého, ale docela mě mrzí, že se to moc v kinech nehrálo. Na plátně ty Alpy musí být úžasné.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
6.5
Tento film je o náhledu do soukromí známé herečky a o přípravě na další roli. Zajímavý vhled. Jen mě to úplně nedostalo. Takové kolik třešní kolik višní.
Lipi4
Lipi4
89 bodů
8
Naprosto dokonalý film, kde je drama i vtip. Kristen podala svůj nejlepší herecký vákon, ikdyž to asi bylo tím, že hrála postavu, která je jí hodně podobná :-) .