Podfukáři 2

70%
Podfukáři 2

Špičkoví iluzionisté ze skupiny ČTYŘI JEZDCI [Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan] se vracejí ve svém druhém dobrodružství, aby na svém celosvětovém turné předvedli kousky přesahující hranice lidského chápání a posunuli hranice jevištních iluzí do nových výšin. (Freeman Ent.)




Recenze: Podfukáři 2

Kinobox.cz
30%

Všechny komplikace se zásadně řeší těmi nejméně logickými a nejméně efektivními způsoby. Jde jen o to, abychom na plátně mohli vidět nějaký úžasný trik. A ty triky jsou často CGI (tedy nic, co by se dalo byť jen teoreticky reálně provést).


Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Podfukáří se mi líbili. Příběh postupně graduje a na konci se vše proplete od geniálního vyústění. Dvojka navíc porazila první díl a to je fajn, proto dávám 85%.
  • Oceňuji hlavně nápad.
  • Herecké obsazení je velmi slušné.
  • Film je na mě trošku více nablýskaný.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Plus minus jako jednička, jenže tady je navíc dost nevýrazný záporák a debilní postava (dvojče), díky kterým prostě musím jít níž. Ale asi nebudu mít problém vidět to někdy znovu.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Podfukáři 2 nakonec nejsou tak strašní, jak o nich psali domácí i zámořští recenzenti. Kdo viděl jedničku, neměl by být z dvojky naštvaný, ale je také pravda, že moment příjemného překvapení jedničky je fuč a do dvojky přeci jen už nějaké očekávání bylo vkládáno. Film je ale opět solidní limonáda se špičkově nasnímanou akcí, solidní režií Johna M. Chu, jež natočil třeba děsnou dvojku G.I.Joe, ale jinak velmi solidní taneční dvojku a trojku Let´s Dance. Hlavními taháky jsou ale herci a výborný soundtrack.


Dodatečné informace

Původní název:
Now You See Me 2 (více)
  • USA Podfukáři 2
  • USA Now You See Me 2
  • USA Now You See Me: The Second Act
Premiéra v ČR:
16. 6. 2016
Země původu:
USA
Rozpočet:
90 mil. USD
Tržby:
334,9 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Podfukáři 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Podfukáři 2


Podobné


Powered byJustWatch