Paranormal Activity: Jiný rozměr

51%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
6.5
Nejlepší díl série? Rozhodně. Nadprůměrný žánrový výplach, který přináší do všeobecně globalizovaného hororového trendu něco nového a obsahově osvěžujícího? Bohužel.... Pro zatracovanou a vinou stále dokola omílaných motivů značně vyhořelou sérii "nočního režimu" každopádně ohromná vzpruha, solidně gradovaná, vizuálně přesvědčivá a v hlavní roli s partičkou více než sympatických postav s trefným smyslem pro humor, jimž rozhodně nic zlého nepřejeme. Titulní bubák sice klasicky postrádá jakýkoli zapamatování hodný charakter a postupem času je znát, že prostor, kam chtěli tvůrci s jejich tentokráte velmi seriózními ambicemi šlápnout, je zkrátka už hodně tenký, ale přesto se jednak vytrvale bojíme, a hlavně se i více než uspokojivě bavíme - žádná nuda, žádné jalové dialogy, pouze dokonale sladěná a fungující recyklace těch správných a stále ještě přitažlivých motivů, které mě osobně takhle moc jako zde dlouho neimponovaly..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Do teď bylo napětí a lekačky v pohodě až do doby než se ke konci filmu objevil duch což už připomínalo jen výmysl tvůrců. Větší strach budil z neznáma jak tomu bylo v předchozích dílech v kabátku připomínající (jako že) realitu a pravdivost.
Marty McFly
Marty McFly
3 554 bodů
8
Konečne už trocha lepší P.A. Dáva nám to aj viac akcie a sympatických hercov. Tobi nám robí bordel vo filme ale je to už úplné sci-fi čo sa týka filmu ale aj cez to je no zatiaľ nejlepší Paranormal Activity. 7/10