Pád

57%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
blazma
blazma
4 928 bodů
4
znovu a zase teen romantika, se scifi propojením nějaké historky. tady máme příběh o andělech. Není to špatný, ale jen mi přijde divný že ze všech andělů jen on byl schopný se zamilovat? jen on byl prokletý, tou neustálou reinkarnací? to je trošku zvláštní, ale budiž. nějak se to překousne... ale pořád to nemění nic na tom že je to skoro pořád nuda.
batal
893 bodů
6
film nema dobry rytmus...pusobi chaoticky
Radek Hnilička
100 bodů
4.5
Film nepůsobil vůbec uceleně, spoust rozmazaných záběrů, které měli působit umělecky, mě spíš rušily... a spousta otázek zůstává nezodpovězena s tím, že je to otevřené k dalšímu pokračování, na které ale nejspíš nedojde. Přišlo mi to uspěchané, rozuzlení... hm... vlastně žádné... některé události působí ve filmu naprosto zbytečně. Myslím, že to možná mělo větší potenciál, ačkoliv nejsem ultra fanda knih, ale ten v té hodině a půl využit rozhodně nebyl. V podstatě se tam toho moc ani nedělo, ale některé scény člověka i bavily, nebo vyvolaly aspoň nějakou emoci, no ten závěr podle mě úplně zabil veškeré snažení uplynulé hodiny a čtvrt.
mirca-pribova
6 bodů
4
na film sem se těšila strašně dlouho ale velice mě zklamal jak co se týče kvality záběrů tak co se týče děje, byl strašně sesekaný a kdybych nečetla knížku nevěděla bych pomalu o čem film je. Rozhodně sem čekala o dost lepší filmové zpracovaní, ta knížka si ho zasloužila :(