Crazy Joe

63%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Já mezi těmi všemi Stathamovkami nevidím žádný rozdíl. Všechny mají povedenou akci,fádní dialogy,většinou příběh o pomstě a upraveného Stathmama, který všechny zeseká na hromadu. To je případ i Crazy Joe. Pobavil jsem,tak jak to jen u Stathamových filmů jde.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Jason Statham opět jako tvrdý bijec, ale v poněkud vážnějším tónu. Ano, tady je hlavní devízou potemnělý příběh o pomstě a vykoupení. Britské charizma je z filmu doslova cítit a absolutně nedává šanci ani pramalé ponurosti. Zajímavý je vztah hlavní postavy bývalého člena elitní jednotky s jeptiškou. Tady jsem krapet váhal co tím bylo vlastně sledováno. Každopádně to dopadlo podle uváženého mínění zcela opodstatněně a reálně. Snímek v mnohém překvapí nejen svojí syrovou atmosférou, ale i svými výkony. Jason opět prokázal, že je to především herec, který se nebojí ani dramatických rolí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Netradiční, docela depresivní Statham, špinavý Londýn a jedna zvláštní jeptiška. Za ten závěr palec nahoru, protože i díky němu ten film nejde dostat z palice.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Od prvního záběru je patrné, že tohle není úplně klasická Stathamovka. Pak jsem si ale na konci titulků všimnul, že je autorem Steve Knight, což není zrovna scenárista akčních blábolů. Tohle je temný film, který mluví o vážných věcech a Statham je postaven i přes pár bitek především do roviny charakterního herectví a nutno říct, že ho zvládá s přehledem. Solidní jsou ovšem hráči ve vedlejších rolích. Co dodat. Je to netradiční podívaná, solidní, které trochu podráží nohy tempo. Do konce ale nevíte, jak to dopadne. Dobrá britská podívaná.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Dobrá změna v podobě vlasatého Stathama v zárodku filmu. To mě rozesmálo. Akce výborná, ale chvilkama se to táhlo při dlouhých konverzacích.
  • akce
  • konverzace
Matli
Matli
8 300 bodů
8
S hodnocením tohoto kousku jsem byl fakt na vážkách. Akční romantika (která má spíše převahu) a ještě se Stathamem, to jsem nečekal a byl jsem mile překvapen. Zase něco uplně jiného a když mě to překvapí, tak se musím přiklonit k hvězdičce nahoru. Dle mého názoru velmi dobře napsanej scénář. Crazy Joe by určitě neměl zůstat bez povšimnutí žádnýmu fanouškovi J.S. 65%
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
8
Po zkouknutí safe a blesku sem si už myslel že kurýr bude nakonec jedinej opravdu dobrej akčnák se stathamem. No naštěstí mi to Crazy Joe vyvrátil! Po dlouhý době zase film kterej mě nutí minimálně 2 dny po zkouknutí nonstop přemejšlet nad postava který v něm byli... / Tohle si určitě ještě nekdy pustim...
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Takový komorní thriller, na který se dá vcelku dobře dívat. Fanoušky Stathama asi moc nepotěší fakt, že tam není až tak moc akce a tudíž to není takový ten jeho klasicky film. Já si na druhou stranu myslím, že je to pro Jasona dobrá změna. Je zajímavé sledovat ho jako "bezdomovce" a dokonce i s rodinou. Akce je po málu, ale to nahrazuje příběh s jeho zpracováním. Atmosféra trochu netradičně moderního Londýna, která baví. 3/5 hvězd, a vyspat se s jeptiškou? Thumbs up!