Noc v muzeu: Tajemství hrobky

60%

Komentáře a recenze 25

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
2
Přehlídka smutku a nedůstojnosti. Jedna z nejnudnějších filmových sérií klesá ještě hloub v absolutním plýtvání zdroji. Nejsmutnější je koukat na Williamse.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Pohodové, dobrodružnější a vtipnější než druhý díl.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Trojka jede v podobných kolejích jako dvojka, žádnej zázrak to není, občas se člověk pousměje a tím to končí. Alespoň Ben Kingsley to obohatil svojí přítomností. 49%
avenis
avenis
7 963 bodů
9
Co vlastně chceme od filmu? Je mi zle z hodnocení na jiných databázích, co film haní. Já naopak považuju tuto "trojku" za velmi povedenou. Jistěže film, který je již třetím pokračováním, to má těžké, protože co divák, to náročný kritik a jak se objeví jen náznak nějakého opakování, už se snáší palby negativních reakcí. Mám za to, že některá opakování situací, jsou zcela záměrná a mají tu správnou metamorfózní proměnu. Nové oživlé artefakty vůbec nejsou nudné a jistá dávka smutku a nostalgie je zcela na místě. Larry zestárnul a zmoudřel o 8 let a příběh podle toho vypadá. A to je dobře. Btw, kdo natočil film, hoď kamenem. (19.6.2015)
roque
roque
2 923 bodů
10
Tak díky vyhrané vstupence jsem vyrazila na tento film, protože žádný jiný, který v tu dobu vysílaly mě vůbec nezaujal. A musím říci, že tento třetí díl si nezadá s prvními dv+ma díly. Je super. Sranda, kvalitní návaznost na předchozí díly. Dobrý film pro celou rodinu. Tak jestli jste na tom ještě lidi nebyli, tak vyražte. Určitě to stojí za to. :D
  • příběh
  • triky
  • sranda
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Spíše průměrný film.Někdy i komický.Ben Stiller opět v muzeu!Trojka byla spíše průměrná a nejlepší byla asi jednotka!
Edward
Edward
2 481 bodů
7
7/10
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
Nejnovější díl trilogie Noc v muzeu. Svým dějem, příběhem skvěle navazuje na díly předchozí.
  • triky
  • Ben Stiller
  • další nové exteriéry a interiéry
  • nové muzeum
TheSompeque
TheSompeque
1 554 bodů
4
Rozhodně nejslabší Noc. To, co dělalo unikátní předchozí dva díly, především dvojku, byly postavy. Ve trojce vzali jen ty původní a přidali nudného Lancelota. Celkově to působí levně, nedodělaně a nepromyšleně. Slabota.
Kuroni
Kuroni
652 bodů
6.5
Vtipné, jednoduché, chytlavé a perfektně zpracované. Můj nejoblíbenější díl této trilogie.