Pád

82%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Další britská podařená minisérie. Takovéhle temné a drsné detektivky umí tihle ostrované momentálně nejlíp. A agentka Scullyová zraje jako víno. 8/10
Riverdon
Riverdon
7 386 bodů
9.5
První série je nakažlivá a neuvěřitelná jízda. Bude to hltat i když Vám pak bude úzko. Druhá, slabší série natahuje děj a dělá z policajtů blbce. Třetí série má nejslabší rozjezd a pak se doklopítá ke konci. Přesto jsou jak bývalá Scullyová, tak i bývalý miliardář z 50 odstínů ve svých rolích přesní a uhrančivý.
Veronika Rada
Veronika Rada
906 bodů
10
Výborné obsazení, scénář, hudba i kostýmy. Dabing není špatný. U složitých příběhů ho mám raději. První série je silná. Pohled do hlavy pachatele i vyšetřovatelky. Druhá série je stejně silná jako první s dramatickým závěrem. Třetí série je ještě silnější než první a druhá ale jedna bez druhé by nebyla nic. Studie mysli těch co vyšetřují i těch vyšetřovaných. Za mě geniální mix proto zvedám hodnocení z 9 na 10.
patril
70 bodů
8.5
při prázdninovém seriálovém absťáku jsem si seriál pustila jako velký milovník britské tvorby, Irska, Jamieho Dornana a po přečtení dobrých recenzích. kvalita dobrá, ale největší depka, jakou jsem naposled zažila u Farga. samozřejmě dokoukám, ale pak budu muset kompenzovat pořádnou komedií nebo romantikou:)