Hlasy

67%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Hlasy jsou totální magořina s totálně ujetým Reynoldsem v hlavní roli. Sledovat ho jak sedí v obýváku plného sraček a při tom si povídá se psem a kočkou je parádní podívaná,která svou úchylností strčí kde jaký snímek do kapsy.Ve filmu se totiž nekladou žádné meze a tak zde můžeme vidět třeba rozmluvu s useknutou hlavou. Tento zajímavý mix rád doporučuji i dalším nadšencům bizarních filmů.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Já na filmech oceňuju preciznost a čistotu, ale tohle je i na mě až moc precizní, čisté... a jaksi samozřejmé. Všechno tu je tak moc přesně na svém místě, že pět minut od začátku už se nestane jediná překvapivá věc. Rozhodně je to velmi povedené a nemůžu si na nic stěžovat (jakkoliv mě mrzelo, že je hrdinovi poskytováno alibi typu "první vražda omylem", aby sympatie vůči němu mohly zůstat nezkalené). V důsledku mě ale zhlédnutí ničím neobohatilo a ni nepřekvapilo - ten film byl ve své povedenosti jen přesně takový, jaký být musel. A to pomíjím, jaká sázka na jistotu je tohle atraktivní téma. Nejvíc ze všech filmů poslední doby jsem si vzpomněl na námětem i formou vypočítavého, myšlenkově poměrně mělkého, trendům poplatného a rovněž zvládnutého Birdmana. 3 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Romantický komediální thriller, který má zábavné i drsnější chvilky, ale celkový dojem je, že jsou Voices nedotažené. Ale umím si tenhle filmek představit jako hodně nahláškovaný černohumorný seriál.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Nic světobornýho a ani nic překupnického, ale i tak jde o rozkošnou a sentimentální komediální taškařici. Pokud jste někdo jako já, kterého odradí už špatná začáteční sleď znělek studií, a špatně vytisknutá jména herců a hereček v růžovo-oranžovém textu, tak jednoduše bežte do prdele. Místo šarmantního Reynoldse se mi více líbila cynická mluvící kočka, i já někdy obzvlášť po tom, co si vezmu jointa na dobrou chvíli, taky slyším jak mi křeček do duše promlouvá, ať sebeznaživěji opíchám tu štětku, která sedí vedle mě, a obvykle ta štětka je jen pěnový aku polštář ve tvaru duhovýho jednorožce. Cože, vy ještě nemáte polštář ve tvaru jednorožce. No, velmi doporučuju při jeho koupi, pro slečny může mít dobrý opačný výsledek, hlavně pro několika nocích, kdy nemáte u sebe vašeho milovaného, nebo lajcky řečenýho robertka. Každopádně, špatné to asi nebylo, ale že bych měl nutkání to zkouknout znovu, to asi ne.. ale jako oddychovou trampotu na páteční večer s kundama, jako vyšitý na míru. A rada na závěr, i s useklou hlavou staré týdenní šlapky, se dá udělat také spousta hezkých věcí, a ne jen polyhalogenová lampička. Což mi dává flashbacky na Americké psycho ;-)
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
No tak divnější film jsem už dlouho neviděl. Nicméně Ryan Reynolds jako sběratel hlav celkem bavil. Film bych rozdělil do takových tří fází. První třetina filmu byla samozřejmě taková rozjížděcí, vůbec jsem nevěděl kam to celkově bude všechno směřovat. Zhruba v půlce to chvilku vypadalo, že z toho bude šťastná, romantická story. No a závěrečná část už byla celkem nářez, až mi z toho stála hlava kolem, což je docela trefné přirovnání vzhledem k obsahu ledničky hlavního hrdiny. V tom obsahu se vyskytovaly hlavové údy dvou sympatických hereček, které zpříjemňovaly sledování. Rozhodně to byl zajímavý film, ale řadím do takového průměru v mém sledovacím žebříčku. Chvílemi to bylo fakt zvláštní, jistěže někteří fajnšmekři tohle cení.
stantheman
stantheman
2 399 bodů
5.5
Několik zábavných momentů, ale jinak nic . Mám rád černý humor, ale tohleto je mimo mísu.
evana
evana
685 bodů
6.5
Originální horor/komedie, nad kterou není třeba moc přemýšlet ani v ní hledat logiku. Takové odlehčené Americké psycho. Pohled na svět očima vraždícího schizofrenika byl krásný, čistý a mile barevný. Ukázka reality z druhé strany pak už vypadala docela neutěšeně. Vizuál moc pěkný a dobře se na to dívá. Ryan v růžových montérkách a nevinným výrazem ve tváři baví.