
Vaření a stolování s Anthonym Bourdainem! Evropa – 6 epizod.
Arcachon ve Francii, rodiště Tonyho otce, bylo prvním místem, kde se Tony naučil milovat jídlo. Tony se vrací do svého dětství a vychutnává si mnoho tradičních jídel, včetně steak frites, gaufres (vaflí) a soupe de pecheur (rybí polévky). Mezi další epizody patří Příjemné patro (Londýn) a Highlandské žrádlo (Skotsko).
Anthony Bourdain, světová jednička mezi autory o jídle a televizními moderátory, nově definoval žánr cestování za jídlem. Ve své průlomové první sérii, která původně běžela na Food Network, cestuje Bourdain po světě a oddává se své chuti na místní kuchyni a výstřední postavy. Připojte se k Tonymu, který hoduje na sushi v Tokiu, vychutnává si autentickou mexickou kuchyni a projíždí australským vnitrozemím na nezapomenutelné cestě za jídlem. Nikdy nevíte, co řekne, s kým se setká nebo co budou mít k večeři.
Herci a tvůrci 1
Dodatečné informace
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění