Gympl s (r)učením omezeným

35%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
1.5
Kvalita české seriálové tvorby je vážně žalostná. Každý je totiž na stejné brdo a vesměs nemá co nabídnout. TV NOVA už neví jak vyplnit svůj vysílací čas a tak tam sází jeden vztahový blábol za druhým. Milan Šteindler se zaprodal komerčním televizím,protože si jinak nedokážu vysvětlit jeho účinkování v takových seriálech.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Vypadá to na klasický, občas vtipný průměrný seriál.
saboter
saboter
3 564 bodů
4.5
Vo co že se stohohle udělá Nova to co s Ordinací v růžové zahradě no zatím de.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
5
Když mi bylo míň, tak jsem tento seriál milovala.
miza
miza
2 336 bodů
4.5
Mě to připadá jako hledání nových talentů.Síto je ale neuprostné.Nic nezachrání skušení harcovníci.I tak si asi budeme muset zapamatovat pár tváří které se zde objevily.
mattesak
1 205 bodů
0
Jeden díl stačil. Pokud někdy omylem zahlídnu další, třeba přehodnotím. Zatim odpad. EDIT : celou dovolenou to osazenstvo mého pokoje sjíždí na notebooku. Už tímhle pokojem prošlo 20 dílů. Já jsem na druhém pokoji a poslouchám ty blitky. Je vůbec možný, že se tímhle někdo může bavit? O předvídatelnosti nemluvím. Úplně každý "zvrat" moji spolubydlící vytuší pět minut předem. To je pořád :"teď tam přijde tenhle..no ty vole, nenéé". Jo a opravdu nechápu, jak se mohl pan Nebřenský, geniální básník a frontman ještě geniálnější kapely Vltava podílet na něčem takovém.
bmagic
bmagic
567 bodů
5
První řada dobrá, pak opět sešup dolů, ještě že z toho Nova neudělala nekonečný (a nekonečně blbý) seriál, jako například z Počátků. Dobrá rada pro Novu: když chcte točit seriál, tak první sérii - a dost! Kromě Comebacku šlo vždy o průser.
Smazaný uživatel
0 bodů
0
Seriál totálně bez nápadu a špetky vtipu! Snažil jsem se na to několikrát koukat, ale nevydržel jsem u toho dýl než 10 minut. Prosím už žádné podobné seriály. To je snad za trest!!!