Doktoři z Počátků

18%
Doktoři z Počátků
Plakát traileru

Nový seriál z prostředí malebné české vesničky nejen o ordinaci venkovského doktora. Ota Kovář, chirurg nemocnice v Kamenici (Ordinace v růžové zahradě 2) přijíždí do Počátků, aby zde absolvoval praxi praktického lékaře, ale když zjistí, že by měl pečovat také o klienty doléčovacího centra, rozmyslí si to. Vesnický doktor Panenka se rozhodne použít malou lež na to, aby Otu v Počátkách udržel. (oficiální text distributora)





Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
1
Doktoři z Počátku jsou takovým typickým dílem televize Nova,která se rozhodla po úspěchu Odrinačky začít s dalším příběhem,který se bude točit kolem již známe postavy z ordinace doktora Ota Kováře. Kvalita je kupodivu o něco lepší než jsem byl normálně u nováckých výtvorů zvyklý. Stále se ale jedná o televizní dno zábavy určené ženám na 35 let.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
0
Tohle je prostě to nejhorší, co jsem kdy na televizní obrazovce viděl. Amatérské v tom nejhorším slova smyslu.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
0.5
Na ty dva prázdninové měsíce, jak to mělo jít namísto Ulice, to byla docela dobrá odlehčená zábava. Ale aby na to člověk koukal léta, na to ten seriál ABSOLUTNĚ nemá! Jak se říká: když dva dělají totéž, není to totéž. Pochopte to už konečně, tvůrcové, a vzdejte se dalších eskapád v podobě náhle zmizelého doktora Panenky, o němž nikdo nevíme, zda už umřel nebo ještě dejchá, náhle zemřelé Ivy Mackové, atd.! Je to česká ostuda, nic víc a nic méně!!!

Dodatečné informace

Původní název:
Doktoři z Počátků (více)
  • Česká republika Doktoři z Počátků
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch