Bitva o planetu opic

46%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Zatímco na novou verzi Planety opic nedám dopustit,tak tu starou zatracuji pokaždé,když na ní přijde řeč. Ani nevím kde začít s výčtem co se mi na snímku nejvíce nelíbilo. No především to budou asi katastrofální masky,které působí směšně a herecké výkony,které vypadají opravdu jako od opic.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Slabé zakončení celé série Planety opic. Tento díl měl uzavřít kruh příběhu, který předcházel tomu prvnímu a je to celkem kostrbaté. Líbilo se mi, jak pomalu gorily přebíraly vojenskou moc, ale příběhu chyběla šťáva.. prostě něco navíc. Celá Planeta opic má pro mě zvláštní tajemný nádech a tak i poslednímu dílu dám alespoň průměrných 50%.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
7
Pátý snímek o nadvládě opic na Zemi celý dějový kruh uzavírá. Na tento snímek už zase může striktně navázat ten první s Charltonem Newtonem v hlavní roli. A buď jak buď, finále je to dobré. Spousta obvyklých politických paralel a akcí zahrnující vše podstatné k danému vyvrcholení, je hlavní devizou tohoto snímku, které nemůže nechat na pochybách. Zklamání však přesto pro mnohé přijde a to faktem, že byť je v názvu zmínka o bitvě, žádná velkolepá tady není. Vše je jako obvykle hlavně o konverzaci a dramatickém vývoji děje. Válečný stav samozřejmě nastane, který je na svou dobu zinscenovaný dobře, ale skutečně na krátkou chvíli.  Takže se nejedná o nic, co by převyšovalo divácký zájem. Může se zdát tento počin zcela zbytečný, ale do skládačky zapadá pevně.