Penny Dreadful

79%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Po 5 dílech. Zatím převažuje mírné zklamání. Atmosféra hodně fain, ale v tom příběhu se celkem plácám. 4.5/10
Pas
Pas
6 225 bodů
8.5
Po shlédnutí dvou sérií musím přiznat, že to nebylo tak "dreadful" jak jsem se zpočátku obával. Tvůrci z HBO sice na seriálový stromek naroubovali téměř vše, co kdy v Londýně plašilo lidi (na dr. Jekylla zapoměli...) ale celkem se jim to podařilo propojit nenásilně i zajímavě. Herecké výkony jsou nadstandardní i když Eva Grenn je ještě o kousek dál. Trikové sekvence jsou na úrovni , jen mi trochu vadilo menší využití kulis Londýna konce 19. století.Rozhodně to není žádná nuda a docela se těším s čím přijdou tvůrci v další sérii. Pro milovníky hororu a tajemna určitě doporučuji ke shlédnutí.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Úžasný seriál, kde se vystřídá mnoho známých fiktivních postav, bohužel většina nemá takový prostor, který by si zasloužili, nejvíc mě dostala scénka s Van Helsingem :D Jinak si myslím, že jde o hodně povedený seriál s naprosto božskou Evou Green, která si roli Vanessy užívá a její psycho pohledy a chování bylo někdy až nechutný, ale zahrála to dokonale, jednoznačně si ukradla seriál pro sebe... Škoda, že mě seriál nedokázal udržet u obrazovky celou dobu, poslední dva díly už byla většina věcí jasná a až tolik mě to nezajímalo, proto 4* a né 5*, pořád jde ale o úžasný seriál, který mě bavil a těším se na druhou sérii.
Ombak_Penari
2 764 bodů
8
Je to seriál naprosto podle mého gusta a ještě k tomu luxusně obsazený. Jen ten zatracený scénář by to chtělo dopilovat, mohlo by se tam toho dít o poznání víc, pořád se to drží zbytečně při zemi...
spacino
spacino
452 bodů
3.5
Čekal jsem od toho víc. 1.serie mě ničím moc neupoutala, žádné napětí, žádné těšení na další díl.