Falešní poldové

63%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
6.5
Falešní poldové jsou trošku silnější průměr a těch 61% procent si zaslouží. Některé scény jsou prostě geniální a popadal jsem se u nich za břicho jako blázen. Na druhou stranu má film trochu přepálenou délkou a proto se nevyvaruje nudným pasážím což je škoda.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
O 20 minut zkrátit a byla by to fakt jízda. I tak ale převažuje spokojenost. Johnson po Drinking Buddies a Poldech adept na sympaťáka roku.
Riverdon
Riverdon
7 386 bodů
7.5
Mnohem zábavnější než 21(22) Jump Street s Tatumem.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Nevím jestli by se mi to natolik líbilo kdybych neznal tyto dva herce ze seriálu NEW GIRL, určitě běžte do kina, čeká Vás hodně srandy.
psico
psico
1 671 bodů
8
Né, že by to byla top komedie ale už dlouho jsem se u filmu tak nezasmál. Dva pakoši, kteří dostanou nápad jít za poldy na maškarní a využijí situace si na poldy zahrát. Nakonec tomu propadnou natolik, že je to i začne bavit a stávají se policisty na vlasní pěst, docela dobrý nápad, který zafungoval. Já jsem pro :)
davsuch
davsuch
1 057 bodů
6
Na to že se jedná o komedii tak má tento film zajímavý pohled na to, co je vlastně správné a co není. Pěkné zpracování otázky "co kdyby se někdo přestrojil za poldu".
OndraSed9
109 bodů
9.5
Tato komedie patří k těm nejlepším co jsem kdy viděl. U tohoto filmu se opravdu zasmějete. Je tu jak dost báječného humoru tak dost akce. Tuto komedii bych doporučil jak jednotlivci tak i jako báječný film na večer pro skupinu. Prostě řečeno u této komedie se zasměje každý. A nápad o dvouch chlapcích kteří si hranou na polský je také báječný.
michael-studenic
12 bodů
5.5
Komedie z policejního prostředí se svérázným humorem.