Návštěvníci 3: Revoluce

49%
Návštěvníci 3: Revoluce
Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm CZ)



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Jako fanda této třeštěné série jsem měl radost,když jsem se dočetl,že po těch mnoha letech čekání přijde nový díl. O to víc jsem po shlédnutí zklamaný. Jakoby se veškerá ta chemie mezi hlavní dvojkou zcela vypařila a po trefném humoru předešlých dílu zbylo jen prázdno. Pár trefných situací zde bylo,ale né zas tak moc,aby to naplnilo skoro dvě hodiny.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
3
Když jsem si pustil třetí, vlastně čtvrté návštěvníky, nevěřil jsem, že to natočil
Jean-Marie Poiré, který vytvořil perfektní první díl a dobrý druhý díl. Je to úplně jiné, zběsilý střih, kamera je jeden velký zmatek, děj je vyloženě trapný a humorných scén středověké dvojice je jako šafránu. Tohle je obrovské zklamání.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
4
Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille ve svém čtvrtém snímku, pokud se bude počítat i americký remake, a tentokrát se ocitnou v roce 1798, tedy v době Velké francouzské revoluce. Škoda, dobývání Bastily se nedočkáme. Ale pozor, samotného Napoleona Bonaparteho ano. A tak se tu překvapivě vrací do své dávné role Christian Clavier, tudíž mu tu paradoxně vznikla velmi zajímavá dvojrole. Napoleona si totiž s chutí a vervou sobě vlastní zahrál už v role 2002 ve čtyřdílné televizní minisérii s celovečerní stopáží každého dílu, která byla pro zajímavost stejně jako tito Návštěvníci natáčena v českých reáliích. Dobrodružství středověkých postav se tímto třetím francouzským filmovým zářezem dostává do seriálové podoby a těžko říci, jestli to byl dobrý nápad. Smyčka času není žádná jednoduchá záležitost a bloudění v něm může být skutečně nekonečné, ale v rámci celovečerních filmů bohužel již ne. Tohle je spíše záležitost televizního seriálu. A tak se vrací Jean Reno a zmíněný Christian Clavier a starý dobrý francouzský humor. jenomže tomu nějak dochází dech. Humorných situací je tu sice více než dost, ale ztratilo to původní šmrnc, elán, energii situační komedie, zběsilé tempo obsahující doslova kulometnou střelbu mnoha gagů, zkrátka, není to už prostě nějak ono. Snímek je vlažný a ne tak zábavný, jak by kdo očekával. Samotní francouzští diváci na úkor toho málem vyhlásili revoluci skutečnou. Téma Velké francouzské revoluce natáčené v Belgii a v Česku? Nic naplat, zklamání je tak velké, že překonalo i předešlý americký remake a tak to vypadá, že s celovečerním filmovým seriálem je nadobro konec. Pokud tedy někoho po vzoru Hollywoodu nenapadne restart.

Dodatečné informace

Původní název:
Les visiteurs 3 (více)
  • Francie Návštěvníci 3: Revoluce
  • Francie Les visiteurs 3
  • Francie Návštevníci 3: Revolúcia
Premiéra v ČR:
19. 5. 2016
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Francie
Rozpočet:
25,87 mil. USD
Tržby:
18,55 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Návštěvníci 3: Revoluce je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Návštěvníci 3: Revoluce


Powered byJustWatch