Dovolená za trest

73%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
To co fungovalo před pár lety v 50 krát a stále poprvé funguje i v tomto snímku. Chemie mezi Sandlerem a Barrymore je stále funkční a jako páru jim to před kamerou klape. Snímek není moc originální,ale pár gagu zde funguje velmi dobře. Sandler zde hraje svou rutinu (Cool chlápek) a nejvíce mne potěšil Terry Crews a jeho pěvecké vstupy.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Osvědčena dvojice, která se pro tyto rodinné, či romantické komedie hodí pozvedla i tento film na slušný průměr, scénář je totiž tuctový, spousta otravných postav a celkem málo humoru. Bez Adama Sandlera a Drew Barrymoore by to byl pravděpodobně slušný odpad.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
5
Deset let od natočení snímku ´50x a stále poprvé´ a šestnáct let od snímku ´Píseň pro nevěstu´ se Adam Sandler a Drew Barrymore opět sešli před kamerou a tentokrát námětově rozehráli zcela klasickou rivalitu mezi mužem a ženou. Ale jo, je to v jistém smyslu komedie s klasickou romantickou šablonou, ale zrovna k popukání to zrovna není. Máme tu dvojici, kteří se seznámili na slepo a do oka si nijak zvlášť nepadli. Ale protože je osud ´sviňa´, zařídí jim stejnou dovolenou na stejném místě. A kolotoč neustálých hádek může začít. Je to sice čistá ´sandlerovka´, ale v mnohých případech se přeci jen až moc tlačí na pilu. Mnohé hádky a vůbec celé to podivné hysterčení je velmi nucené a při rozumném zamyšlení zcela zbytečné. Určité vtípky pobaví, ale celkově žádná sláva. Romantická atmosféra se také dostaví, ale jakoby velmi opatrně. A protože je to romantika, očekávaná svatba na konci je, ale ne taková, jak by mnohá divačka předvídala. Tak co s tím. Snímek za podívání stojí a snad se v některých momentech i někdo pozná, ale ohromná zábava a romantismus se z toho zase až tak moc očekávat nedá. Čistý průměr v rámci odpočinkového bijáku, který si svého diváka najít může.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Asi ne žadný zázrak, ale já se prostě bavil královsky. Sandler zase nezklamal a kdo má vesměs jeho filmy v oblibě, tak s Blended rozhodně nesáhne vedle. Kéž by nějak takhle vypadaly i průměrné české komedie. 7/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
V podstatě chemie mezi Sandlerem a Barrymore pořád funguje, ačkoli tohle je zdaleka nejsmutnější nápad, co je spojil před kamerou. Není to úplně špatné, ale ani výrazně dobré. Příjemná nedělní oddychovka do telky.
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Bylo příjemné vidět Drew a Sandlera zase pohromadě, na kvality 50x to určitě nemá, ale i tak to byla dobrá komedie, kterých zase tolik není. Spousta vtipných scének, takže spokojenost a Terry Crews opět perlil :-) 77%
Toren
Toren
5 165 bodů
8
7/10. Sandler mě posledních pár let vůbec nebaví, ovšem u jeho třetího spojení s Drew Barrymore jsem se bavil. Pořád je to typický Sandler - znuděná hlavní postava, pitvoření se, občasné cringe fórky, vizuální humor a milion klišé, díky kterým vás ten film nemá absolutně čím překvapit po příběhové stránce - naštěstí je to vše (na jeho poměry) umírněno, hozeno do exotických lokací a především se tu staví na emocích. Příběhová linie s prostřední dcerkou je silná, fungující a slouží jako kotva pro usměrnění ostatních charakterů. V záplavě plevele, který nám Sandler v posledních letech nadělil, je tohle pohodová romantická komedie, kterých je dnes jak šafránu. PS: Terry Crews je boží.
cjmafia
4 387 bodů
8
Drew a Adam opět spolu a zase z toho vznikla skvělá komedie. Sice každému musí být jasné jak tento film dopadne, ale to vůbec nevadí. Casting se povedl, děti hrají v pohodě a člověk se opravdu hodněkrát zasměje a k tomu je tu ještě příjemné prostředí Afriky. Doufám, že tato dvojice ještě nějaký snímek natočí. 7,5/10.
Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
10
Jak se už ukázalo při Píseň pro nevěstu, a u 50x a stále poprvé, těmto dvěma romantické komedie prostě jdou!
  • Adam Sandler a Drew Barrymore jsou skvělá dvojka.
  • vtipná rodinná komedie...
  • krásné prostředí
  • hudba
  • obsazení je super
Žralok
Žralok
4 087 bodů
8
Klasická romantická komedie kde je všechno klišé co k tomu patří. Ale i přesto je to milý, vtipný a zasazený do nádhernýho prostředí Afriky.