Závod s časem

59%
Závod s časem
Nolan (Paul Walker) má bezpochyby nejhorší den svého života. Milovaná žena mu právě umřela při porodu, blíží se hurikán Katrina a jeho narozené dítě nemůže být přemístěno, protože musí zůstat v inkubátoru. Zatímco hurikán devastuje pobřeží Louisiany a New Orleans, Nolan zůstává sám v opuštěné nemocnici a díky výpadkům proudu a problémové baterii v inkubátoru bojuje doslova o každou sekundu svého nově narozeného potomka.



Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
4
Snímek jsem samozřejmě shlédnul jen skrz účast Paula Walkera,kterého jsem v dramatické roli snad ještě neviděl. Musím říct,že se v něm skrýval obrovský talent,který bohužel nedokázal naplno předvést. Největším problémem tohoto snímku je scénář,který Heissererovi svázal ruce a on pak nedokázal vytvořit ani náznak pořádné atmosféry,kterou film žalostně potřeboval.
headhunter
headhunter
10 287 bodů
2.5
Co to bylo?!? Pro mě velké zklamání. Už ani ty se-kun-dy, nejsou co bývaly :-(. Nějak ty "3-min klikové úseky" nedávaj smysl, asi každá se-kun-da trvá jinak). Jednou tak, podruhé takhle... Ale z čeho teprve zabolí hlava, jsou ty nesmyslně romantické flashbacky s rozostřenou bývalou manželkou a následmým reprodukováním skoro téhož té plastové (mini-)Anče (kdo chodil do autoškoly, kdy jezdily pouze vozy Škoda Favorit apod. pochopí). Doufám, že F&F 7th. bude mít jakž takž náboj a sílu, neb si to Paul Walker zaslouží. Ale je u toho James Wan, není možná!
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
4
Pevně doufám, že se dotočí Fast & Furious 7, protože tohle si Paul Walker nezaslouží. Strašně levný nezáživný film, s předvídatelným dějem a naprotosto "nečekaným" koncem. Jediný plus je Walker, který potahal celý film, a ten se tak vyhl odpadu.

Dodatečné informace

Původní název:
Hours (více)
  • USA Závod s časem
  • USA Hours
Země původu:
USA
Rozpočet:
4 mil. USD
Čeština:
Závod s časem je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch