Ip Man 4: The Finale

71%
Ip Man 4: The Finale
Ip Man (Donnie Yen) přijíždí na pozvání Bruce Leeho (Kwok-kwan Chan) do San Franciska. Kromě návštěvy turnaje karate, kde Bruce vystupuje, hledá Man vhodnou školu pro svého syna Ťina. Bruce si svými postoji znepřátelil místní čínskou komunitu a Man jako jeho mistr pocítí následky jeho činů. Kromě čínských mistrů se dostane do konfliktu i s rotmistrem Bartonem Geddesem (Scott Adkins), kterému se nelíbí, že by kung-fu mělo být součástí výcvikového programu mariňáků.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Celou sérii mám velmi rád a i když se třetím dílem začala trochu ztrácet dech, tak se stále jedná o vynikající akční podívanou. Tohle závěrečné rozloučení nepřináší vlastně nic nového, jen rekapituluje co v předchozích dílech fungovalo a mě to vlastně vůbec nevadí. Bavil jsem i tentokrát na výsost dobře. Akce přehledná a nápaditá. Donnie je opět klasa a k tomu můj oblíbenec Scott Adkins. Nemůžu jinak než za 80%.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Celkem důstojné rozloučení s touto sérií a velmistrovi bojových umění. I závěrečný díl přinesl dostatek kung-fu a celkem dobrý příběh trošku za vlasy přitažený. Co se mi ale hodně nelíbilo bylo poselství, že bílí muž je zlý a žlutý muž dobrý. Když už tam byl alespoň jeden hodný Američan, tak to byl černoch.. Ať si udělá každý svůj názor.. Velmi dobrý byl závěrečný velmi krvavý souboj. Celkově - 70%.
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
2
Filtr jak pres retriku, scenar blbej jak necky (záporák v podobě rasistickýho seržanta je vyloženě směšnej) a fight combat vyumělkovanej tak, jak se to filmu zrovna hodí.

Dodatečné informace

Původní název:
Yip Man 4 (více)
  • Ip Man 4: The Finale
  • Yip Man 4
  • Chung Wah Sin San
  • Da Shi
  • Ip Man 4
  • Tai See
Rozpočet:
52 mil. USD
Tržby:
176,35 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Ip Man 4: The Finale


Podobné