Zakázané uvolnění

50%

Komentáře a recenze 29

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Zcela zbytečné, uměle natažené, filmově nefunkční. Škoda sympatických herců, to je jediné, co mě mrzí. Odpad, město, smrt bylo někde úplně jinde, proto mě další Hřebejkův sestup na nižší úroveň i trochu překvapil, ale už mě to nějak moc neštve. Tenhle člověk prostě vyhořel, co si budeme nalhávat. Ekvivalent 77 minut prázdného plátna.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
To moje hodnocení je i dost ovlivněné tím, že jsem čekal nějakou českou romantickou blbinu, kterých je v posl měsících plno, a už vůbec jsem ani netušil, že je tohle od Hřebejka. Který je, co se týče technické stránky na tuzemské poměry pořád machr a tuhle vlastně divadelní hru převedl na fungující film mnohem líp, než napovídá místní hodnocení. Herecky paráda a některé dialogy až nechutně pravdivé.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
1
Jeden z nejhorších filmů, co jsem kdy viděl.
avenis
avenis
7 963 bodů
3
Komedie? Jestli tento film byl míněn jako komedie, pak autor je hodně velký cynik. Tohle je tragédie jak vyšitá. Ale možná mi něco uniklo, protože jsem polovině žuchlaných dialogů nerozuměla. Asi už stárnu, ale dnešní moderní línou výslovnost již nezvládám. (8.4.2015)
limeta
limeta
5 175 bodů
6
Celkem nuda, je znát, že jeto divadelní konverzačka přetavená v celovečerní film. V kině jsem dokoukala, doma bych asi vypla. Jediný komický moment je obraz se sraženým jelenem, což vlastně mluví za vše. Čekala jsem víc.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
0.5
Další nudná hře-bejkovina.
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
1
Nejhorší Hřebejkův film celé jeho kariéry, možno říci, že nejhorší český film současnosti, postrádající jakýkoliv nosný scénář. Plytké dialogy, téměř žádné herecké výkony, dvě ubohá hrací prostředí aneb Jak lze z výborné divadelní grotesky udělat zcela podprůměrný a zbytečný film. A jak nám Hřebejk nádherně začínal. Možná by se mohl zamyslet a jít cestou, že méně je někdy více. Je to škoda, protože je to stále jeden z lepších režiséru české kinematografie.
lucyky
1 353 bodů
5
Film, který měl potenciál. Souhlasím s ostatními, nudné dialogy. Pozitivně hodnotím výkony Jany Strykové a Hany Vagnerové.
filmomaniak
501 bodů
3
No film jsem moc nepochopila nedoporučuji NUDA
kurcova-simona
kurcova-simona
419 bodů
5.5
Teda to bylo blbe tak strasne divnym zpusobem, ze to neslo nedokoukat. Dej postaveny na stupidnich dialozich vsehovsudy peti postav, ale prekvapive rychle to uteklo - mozna tomu dopomohla ta notna davka vina, co jsem v sobe mela :).