Máša a medvěd

73%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
9
Není to tak, že bych tento dětský seriál nějak pravidelně sledoval, ale můj synovec ho miluje a vždy když ho hlídám, tak se na něj musíme podívat. Jde vidět, že Rusové mají dětské pohádky zmáklé a po Jen počkej zajíci dali vzniknout další animované klasice, která bude bavit několik dalších generací dětí po celém světě. Animace je krásná, epizody jsou zábavné i poučné a medvědovi prostě nejde nefandit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
9.5
Po seriálu Jen počkej Zající se v Rusku objevil další animovaný seriál v podobném duchu. A Opět skvělé ! Čím to je?
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7.5
Dětem se to líbí a pokaždé je to zaujme. Mě se to taky líbí a kouknu na to s nimi. Po Jen počkej zající je toto další povedený ruský seriál. Souznění Mášy a medvěda je vtipné a někdy občas i drsné pro méďu. Ta jeho trpělivost je jako z kamene. Pobaví jak děti tak i dospělého diváka.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
10
Tak tohle je taková pecka, já si to zamiloval od první chvíle a je až neuvěřitelné, že jsem nenarazil na slabý díl. Máša je prostě boží a s dabingem na mě nechoďte, protože bez tý úžasný ruštiny to ztrácí šťávu. Tohle bude kultovka. Pro mě animovaný objev desetiletí.
KallEll
KallEll
1 582 bodů
9.5
Nejlepší animovaný serial za posledních 10 roků. Je to vtipné nápadité ORIGINÁLNÍ moje dcera to miluje od 15 měsíců. Jsou tam postavy ze života a né!! žádné rozplácle fleky!! či nesmyslné postavy co ničí dětem představivost. Tohle bude legenda jak Jen počkej zajíci.