Kriminálka Miami

63%
Kriminálka Miami
Plakát traileru

Na rozdiel od kolegov v Las Vegas, ktorí dokonale poznali prostredie suchej púšte, kriminalisti z Miami vyšetrujú zločiny v dusnej a vlhkej klíme bujnej subtropickej vegetácie Floridy. V jednotke C.S.I. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (EMILY PROCTEROVÁ) ), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (RORY COCHRANE), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (ADAM RODRIGUEZ), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride a pozná všetky biologické a fyzikálne procesy, ktoré sa v nich odohrávajú. Neoddeliteľným členom tímu je vševediaci súdny lekár a koroner Dr. Alexx Woods (KHANDI ALENXANDER), ktorý načúva reči stôp na telách obetí. Jednotka forenzných vedcov z Miami dokáže vyriešiť aj také prípady vrážd, ktoré by iné laboratóriá pre náročnosť vzdali. Ich doménou sú dôkazy z miesta činu, predovšetkým odtlačky prstov či biologický materiál. Presné výsledky náročných vedeckých analýz, porovnávania DNA a nevyhnutná železná logika umožňujú efektívne pátranie po skutočných zločincoch. Pod prístrojmi najlepšie vybavených laboratórií na svete potom nájdené dôkazy prehovoria jasnou rečou a prezradia znalcom dostatok informácii o páchateľoch. Pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu obete zločinov.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Každá kriminálka CSI má svého lídra a v tomto případě je to charismatický zrzoun Horatio Caine. Miami je oproti Las Vegas a New York více barevné a tým je i zajímavější. Každá epizoda má spád a vyšetřovací metody se jen tak neokoukají. Navíc zde mezi kolegy panuje slušná chemie.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Hodně barvná kriminálka, která stejně jako na techniku vyšetřování klade důraz na překrásnělé prostředí. Na první díly s ryšavým detektivem jsem se koukal rád, ale vše postupně omrzí. Obzvláště přidá-li se Kr. New York, Las Vegas a bůh ví co ještě. Technicky ael dobře vyvedená kriminálka. Na konci tklivá hudba a už ho vedou :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
6
Krimináka Miami je moje druhá nejoblíbenější (druhá nejméně oblíbená) odnož z kriminálek. Táhne ji Horacio, bez kterého by seriál neměl šanci a jinak je to prostě jenom to samé jako v Las Vegas, ale je tu trochu víc sluníčka. Někomu to stačí, ale mně neustálé řešení vražd nezajímá zas tak moc.

Dodatečné informace

Původní název:
CSI: Miami (více)
  • USA Kriminálka Miami
  • USA CSI: Miami
  • USA CSI: Mesto prestupleniya Mayami
  • USA CSI Miami
  • USA CSI: Miami 3
  • USA CSI: Miami 4
  • USA CSI: Miami helyszínelõk
  • USA CSI: Weekends
  • USA CSI: Место преступления Майами
  • USA Les experts: Miami
  • USA Miami helyszínelõk
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch