Nebezpečná kořist

66%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 387 bodů
9
Sugestivní akční thriller o útěku vězně aby zachránil sebe a svou rodinu, je ve své podstatě sice výrazně šablonovitý, avšak natočen velmi zdařile. Po celou stopáž je udržováno napětí a švih, takže lze plně přehlédnout určitá dějová klišé, bez kterých by to však takhle odvyprávět ani vůbec nešlo. Úžasné honičky a drsné bojové sekvence jsou největším tahounem celého příběhu. Dobrý scénář, skvělá kamera, hudba a střih. Francouzská kinematografie tímto opět překvapila. Čeští diváci si dokonce mohou všimnout mnohých českých lokací a několika málo českých herců. Snímek, který se bez sebemenších rozpaků může klidně zařadit např. vedle amerického snímku ´Uprchlík´.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Natočit tohle naši tvůrci asi bych byl shovívavější. Ale od Francouzů jsem si navykl na určitou kvalitu v krimi žánru, takže jsem spíš zklamán než nadšen. První půlka ve vězení je sice výtečná, ale po útěku z vězení přichází co 10 minut nějaký scénaristický nesmysl.
slord
slord
3 832 bodů
8
Veľmi fajn francúzsky thriler, film nezastavoval a stále sa hnal dopredu. Hlavnému hrdinovi človek fandí a v celku je to dosť dobré. Škoda je len záporáka, ktorý mi prišiel odlfáknutý, ale inak ma to bavilo. 7/10