Prostřeno!

39%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2
Když se na televizních obrazovkách poprvé objevilo Prostřeno,tak jsem to velmi často sledoval. Přece jen nahlédnout do kuchyně různým amatérským kuchařům z celé republiky byla opravdová zábava a navíc člověk objeví spoustu zajímavých receptů. Bohužel to co se s pořadem v posledních letech stalo mne nutí jít s hodnocením opravdu nízko. Už dávno to není o vaření. Prima do pořadu záměrně obsazuje podivíny a různé individua,aby přitáhla nové diváky. Mne to spíš,ale odradilo a nad tímto pořadem jsem už zlomil hůl.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
3
Katastrofa. Pokud to má být o vaření, tak prostor pro recepty se v pořadu moc nedává. Nejlépe to odkryl Kazma - kdo viděl, viděl i zákulisí prstřena ve své surové podobě. Lid to asi chce, jinak by to neběželo v televizi 7 let. Já mám alergii už na tu znělku. ( podobný efekt, jako znělka na Ordinaci v růžové zahradě, kdy mi projede mráz po zádech a v panice hledám ovladač )
Had
Had
12 338 bodů
1
Kdysi to byla amatérská kuchařská show, kde se soutěžilo o to, kdo dokáže zajímavěji a chutněji uvařit svým soupeřům; vítězily skutečné kuchařské dovednosti a zkušenosti. Dneska je to trapná reality show, ve které se soutěží hlavně v tom, kdo se dokáže lépe přetvařovat, podrážet, lhát a co nejvíce shodit lepší soupeře, kteří by mohli největšího loosera ve vaření připravit o "zaslouženou" výhru. Čím více psychopatů a sociopatů produkce vybere, tím líp - vaření a kuchařské dovednosti ve spojitosti s přímou a nekonfliktní povahou jsou spíš mínus. Už nezájem :-(
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Ale tak mrknout jsem na to taky mrknul.
Klajnik
Klajnik
8 503 bodů
0
Vážně má někdo čas na koukání toho, jak 5 nudných lidí večeři? Kvůli takovýmto pořadům seniorům měkne mozek. Dávám odpad, pač podobné sračky degenerují společnost.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Mě to baví. Nevim proč a nevim jak, ale koukat jak se tam ty lidi maj rádi, když jsou spolu a na kameru řeknou jak to bylo všechno hnusný a ten co tu večeři dělal vypadá jak pytel hoven. To mě nikdy neomrzí. A možná jednou za 100 dílů uvidíte někoho kdo opravdu umí vařit. A to se vyplatí.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 175 bodů
4
Jako kuchaře mě to že zacatku celkem bavilo, postupem času se z toho stala tzv. Soutěž o největší svini, nebo Soutěž o nejblbejsiho účinkujícího, nebo Soutěž kdo se víc vytáhne, a to ne varenim ale majetkem, a tak bych mohl pokračovat donekonečna..
Jonák
Jonák
1 444 bodů
4
Prostřeno je tu s námi už od roku 2010. Z počátku, kdy se VŠICHNI soutěžící opravdu snažili uvařit nejlépe, jak mohou, popovídat si s hosty a celá myšlenka byla vlastně fajn. Ovšem postupem času se začali do pořadu hlásit lidé (co já vím, možná na podmět Primy), kteří vysloveně tvořili uměle konfklikty, cílený bizár a prostě takové to "haló" ohledně toho. Od tohoto momentu jsme v bodě, kdy skoro v každé sestavě se najde někdo, kdo si do televize pouze přišel udělat reklamu, uměle tvoří bizár a chce se zviditelnit.

Na druhou stranu ale za to může i Prima, která tento bizár vyhledává, protože logicky, když se tam ocitne někdo, řekněme, netradiční tak to větší sledovanost, než klasické prostřeno. A dle mého Prima tomuto přispívá nejen samotným výběřem hostů, ale také v domech/bytech soutěžících. Nevím jak je to těď, ale na Kazmově experimentu, kde bylo kompletně zdokumentováno zákulisí prostřena a hlavně, jak je to vše strašně relevantní. Doporučuji zhlédnout na stream.cz.

Jeden ze "zajímavých" prvků pořadu je také "šmejdění", které velmi odsuzuji. Je logické, že průměrného diváka zajímá, jak někdo bydlí, ale to, čeho jsou nějací hosté při procházení pokojů schopni mi zůstává až rozum stát. Podtrženo sečteno, pořad si vyvařil... 4/10.
Ku
460 bodů
2
Nebaví mě
agathon23
agathon23
53 bodů
5
Moje denní dávka drama a cringe.