Tacho

46%
Tacho
Tacho
TACHO je černá komedie Mirjam Landy o úspěšném automobilovém závodníkovi a jeho osudovém životním závodu. Bez rallye si Alex nedovede svůj život představit a podřizuje jí vše. Po havárii, při níž se těžce zraní jeho spolujezdec, shání Alexův manažer zoufale náhradníka, protože termín nejdůležitějšího závodu sezóny se neúprosně blíží. Alex chce jet rallye za každou cenu, i přes výslovný zákaz svého lékaře. Závodí už patnáct let, ale nejvyšší stupínek mu vždycky o vlásek unikl. Po osudovém setkání s dívkou se překvapivě rozhodne, že životní závod s ním pojede jako spolujezdec právě ona, zcela nezkušená, ale k vítězství odhodlaná Lucie. ... (oficiální text distributora)



kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Nenudil jsem se, mezery TACHO má, to ne, že ne. Scénář je děsně jednoduchej a Angličani co se snažej o super lup jsou totálně zbytečnou součástí filmu, ale na druhou stranu mafián/fantomas prostě neměl chybu :). Uvidíme jak si Landovi povedou dál. 58%
Kamil Fila
Kamil Fila
4 111 bodů
2
Daniel Landa coby herec je nejmenší problém filmu. Zdaleka největší problém je ve scénáři, který asi neměl být dada, ale bohužel je 2Landada.

Dodatečné informace

Původní název:
Dotkni se duhy (více)
  • Česká republika Tacho
  • Česká republika Dotkni se duhy
  • Česká republika TACHO
Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění