Ano, šéfe!

77%
Ano, šéfe!
Plakát traileru
Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Zbrusu nový formát o české gastronomii Ano, šéfe! však je úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů. Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo? Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata. Při své revizi nebude nikoho z personálu šetřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Ano, šéfe! je pořad plný emocí, u kterého se nudit rozhodně nebudete!




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Zdenda Pohlreich patří mezi mé oblíbence,protože já prostě miluju lidi,kteří jsou krutě upřímní a pro dobrou hlášku nejdou daleko. Tento pořad sleduju od prvního dílu a vždy se dobře pobavím. Samozřejmě některé díly jsou lepší a některé horší. Vše se odvíjí od "pajzlu" do kterého štáb zavítá. Už jsem i na doporučení pana Pohlreicha pár podniků navštívil a tímto vám doporučuji restauraci U Zběhlíka,která se nachází v Čisté u Litomyšle.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
I když se pořad opakuje pořád dokola, tak je to stále to lepší, co v TV nabízejí z domácí tvorby reality show. Je to tak trošku reality show a trošku pořad o vaření. Zdeněk Pohlreich je klasik, i když postupem času mu šel nosánek trošku nahoru, ale pořád ho mám rád. Takových lidí, kteří umí říct svůj názor a krutou pravdu do očí si totiž vážím. Jen tak dál. Zapomněl jsem říci, že tento pořad má i vliv na české pohostinství a že to sakra potřebujeme :)
M3lios
M3lios
9 141 bodů
6
Jediny seriál ,kde budete počuť viacej vypípaných slov ako autentickeho cinkania hrcov ,tanierov a príborov. No na to ,že to je iba česká kopírka Gordona Ramsayho (originál je omnoho lepší) je to dobré. Niektoré diely horšie ,niektoré nepozerateľné a niektoré super. Celkovo je to dosť nekonzistentné. Za restauráciu u hovna dávam 63%

Dodatečné informace

Původní název:
Ano, šéfe! (více)
  • Česká republika Ano, šéfe!
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná

Powered byJustWatch