Zázraky přírody

62%
Zázraky přírody
Zázraky přírody
Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)


Režie:

Pete69
Pete69
29 851 bodů
8
Velmi dobrý, zábavně naučný pořad, trošku mi připadá, že s postupujícím věkem ztrácí Vladimír Kořen energii a chuť do extrémních kousků, ale on už toho na druhou stranu vyzkoušel dost. člověk se dozví i něco nového, když se sejdou dobří hosté, je to velmi dobrá podívaná.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
8
Nezvyklý typ pořadu a já říkám ano, pobavím se, oddechnu si a ještě se něco dozvím. No a místy jsem se opravdu divil, matka příroda je úžasná.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6
Někdy je to docela zajímavé. Ale skutečně záleží na hostech. A jako pořad v hlavním vysílacím čase (sobota, 20.00 hod.) mi to připadá slabé. Kdyby to šlo třeba v podvečer, tak neřeknu. Navíc si člověk říká, že to nebo ono už slyšel. Třeba že Vladimír Kořen zapomene po hypnóze nakrátko číslici tři, že z acylpyrinu se dá vyrobit neviditelný inkoust, apod. A ejhle! Úplně na samém konci pořadu, na což se už spousta lidí jistě nedívá, se objeví rok 2013,tedy pět let starý pořad! Specifikum České televize!!!

Dodatečné informace

Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění