Všechnopárty

70%
Všechnopárty
Plakát traileru
Karel Šíp se ptá za vás hostů ze světa kultury, sportu či politiky. A tak je tu pro vás týden co týden ta pravá Všechnopárty a její zajímavá témata. Název Všechnopárty odpovídá stylu pořadu. Ptá se na všechno v rámci daného tématu a slovo párty plní funkci nevázané zábavy, během které je všechno povoleno. Témata jsou dosti ožehavá jako např. alkohol, velké věkové rozdíly, přiměřená sebeobrana, nebo jaké jsou hranice erotiky ve filmu a televizi. Mísí se tu humor získaný vlastními zážitky s profesionálním nadhledem a především glosováním moderátora. Do pořadu, který je defakto televizní poradnou Karla Šípa, jsou zvány osobnosti veřejného a společenského života, které mají s tématem své vlastní zkušenosti. Kromě nich je v pořadu vždy přítomen odborník na slovo vzatý. Pořad je natáčen v divadle Semafor a jako pravidelný týdeník baví diváky nejen v sále, ale i na obrazovkách České televize. (Česká televize)




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6
Karel Šíp válí. Za ty léta neztratil ani špetku svého smyslu pro humor a své pohotovosti. Kvalita každého dílu se také odvyjí od pozvaných hostů a jejich reakce na položené otázky.Ve výsledku se jedná o příjemnou talk-show,která se se klidně může porovnávat s Janem Krausem a jeho uvolněte se prosím.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8.5
Karel Šíp si navzdory věku stále udržuje dobrý humor. Může směle konkurovat Janu Krausovi. trefné poznámky, i ze zdánlivě nezajímavých hostů dokáže "vytlouci" maximum. To jak si dokáže dělat legraci sám ze sebe je uvěřitelné a pravdivé. Ne každý díl se povede, ale celkově je to perfektní..
Jonák
Jonák
1 659 bodů
8
Velmi zdařelá Talk-Show. Karel Šíp je jako moderátor opravdu skvělý, trefné poznámky (inteligentní a opravdu vtipný humor) a celá komunikace s hosty perfektní. Dokonce i výběr hostů není povětšinou vůbec špatný a věřím, že ledajaký divák bude příjemně překvapen.
  • Humor Karla Šípa
  • Moderátorská činost Karla Šípa
  • Výběr hostů (povětšinou)

Dodatečné informace

Země původu:
Česká republika, Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné