Televizní noviny

17%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
Dívám se na Televizní noviny i na Nově, když skončí na ČT1 rozdíl je markantní. Člověk se potřebuje dozvědět i méně důležité informace, aby ulehčil hlavě, takže bych Novu zase až tak nepranýřoval.
  • Vkládat do TN informace o tom, co bude "ve Vašem oblíbeném seriálu", je ale opravdová drzost. ať to klidně dají do deseti reklam za sebou, ale toto už je na mě moc.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Samé hovadiny a nic zajímavého.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
2
Propagandistické zprávy, kde se věnují tomu, co je in... Když se něco děje, zaplacenou tím celou stopáž a svět okolo jakoby se zastavil. Nechybí různé kuriozity, reklama na TV Nova.. V posledních pár letech se už musím smát, jak sterilně a roboticky ke všemu přistupují - stanovený čas na živé vstupy, klesající redaktorská úroveň atd. Jinak jde samozřejmě o vrchol, čeho může moderátor na Nově dosáhnout, od "ropuchy" říkající vlhkost přes sporťáka, který se víc stará o "palec dolů/nahoru" než, aby řekl výsledky, až právě k čtenáři hlavních zpráv, kde si ale musíte dát pozor, aby Vás po střetu s prezidentem ČLK nevyštvali..
Klajnik
Klajnik
8 590 bodů
0
Dezinformní a nuda
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
6
Je pravda, že většina toho co se na nově dozvím jsou hrozný nepodstatný sračky, ale jednou za týden se tam jedna důležitá zpráva objeví. Někdy i dvakrát do týdne. Ale upřímně, kde to je jinak? Ať už se kouknete na primu nebo na jiná zpravodajství všude řešej stejný hovna. Takže chápu vaší nechuť k nově ale televizní noviny nejsou to nejhorší.
MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
0
Precizní komedie lidské marnotrapnosti.
Linhi
Linhi
1 324 bodů
0
Spousta plků a pokusů hrát na city diváka, ale podstatná informace žádná, krom toho neustálého opakováni "více na TN.cz", "díky nám se podařilo....", "my jako první exkluzivně...". Tisíce minut dramatické hudby z těch nejkatastrofičtějších filmů které znáte a k tomu už neskutečně okoukaná Borhyovka který nevěřim ani dobrý den. TN je proste reklama na to jak je vlastně TV Noha božská a kdyby nebyla tak asi nastane konec světa. Tomu tak ale nebylo přád, kdysi TN měli úroveň, v dobách kdy tam byli moderátoři u který nezáleželo jak vypadají, ale spis na duveryhodnosti (Merunka, Jurinová, Severa...). Ted je to jen komedie o tom jak všichni okrádaj důchodce, co zrovna se bude dít v super star, nebo jiný talentoví soutěži a co daaj po TN na nově, kterou bohužel pořád sleduje spousta lidí.
Dubínka
577 bodů
0
Opravdu si myslím že nemáme zapotřebí sledovat zprávy typu hledání ztraceného psa nebo nadbytečné bulvární informace a různé srdceryvné charitativní příběhy sociálně slabších. Televizní noviny skupiny Nova se opravdu nedají považovat za seriózní publicistický pořad.
Ku
460 bodů
2
Nuda
Smazaný uživatel
0 bodů
0
1% zprávy, 49% hlouposti a lži, 50% propagace nezajímavých a trapných pořadů TV Nova... Chcete se něco dozvědět? Tak rozhodně nekoukejte na TN!